Дали на прв муабет...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
..."Сакам да се ду**ме" од страна на машко би прифатиле без "Па што ме мислиш ти"? (темава е повеќе за женските)

Значи чисто ме интересира како би изреагирале, ако некој кој прв(втор) пат го гледате ви пријде и ви го каже ова, а не изгледа лошо и во нормални услови (освајање) би прифатиле.

Знам за машките дека на ова прашање 99.9% би одговориле со "Ајде, каде и кога", а негативен би бил одговорот само ако е ептен грда некоја (ама стварно грда).

Може да одговорам во нивно име?
Како што 99% од мажите би прифатиле, наверојатно 99% од жените не би прифатиле. Зборам за случаи кога прв (втор) пат се гледаш со некого.

Би прифалите само ако се (сме) многу пијани.. во другар случај не верувам..
А реакцијата ваљда би била.. "Шо ти е бе на тебе!? За шо ме мислиш ти мене за курва!?" и шамар :P

Баш чудна појава е ова, на форумов за љубов и секс сте искрени и понекогаш и од нас поперверзни, а ако ви дојде некој во реалноста и ви побара нешто за што и вие знаете дека ке си поминете добро, тогаш се случува некоја контра-реакција (жестока).

Таа реакција ми личи на следнава работа:

Дете малечко оди накај шпоретот, но не знае дека е жежок (не пробало, можда е лето па не е запален), а мајката му вика гласно и силно НЕЕЕ КЕ СЕ ИЗГОРИШ ТАМУ, и детето уплав (иако не знае дали тоа ИЗГОРИШ е добро или лошо) цел живот да не се изгори.

Така и од циганки и од полиција и од све имате(имаме) уплав, (ке те кажам на полицаецот, ке те земе циганката).

Е сега поентата ми е, "Шо ме мислиш ти мене, курва сум јас некоја?". Не ви нудиме пари за да го направите тоа, ниту пак ве третираме како такви. Едноставно, сакаме да си ги измериме силите (директно, не со муабети, умилкувања, романтика...). А сексот кога тогаш ќе биде.

Значи првото на што вие помислувате е да избегате подалеку од шпоретот, да бидете мирни да не ви го викнат полицаецот и да не ве земе циганката.

А ние машките пошто сме похрабри и порадознали, сакаме да дојде полицаецот (а знаеме дека нема да го викнат).

А не е вака секаде во светот. Некаде (пример Хрватска) е факт дека се случува.

The`bItCh напиша:
Би прифалите само ако се (сме) многу пијани.. во другар случај не верувам..
А реакцијата ваљда би била.. "Шо ти е бе на тебе!? За шо ме мислиш ти мене за курва!?" и шамар :P

ЕЕЕЕј полека па ти, ептен се уфилма, шамари ова она. Земи флашата па 'рс од глаа 8)

хаха.. такви се повеќето бе.. не се уфилмав јас :lol:

Кога не би биле такви, не би било воопшто интересно.
Замисли ајде:
- "Здраво, сакаш да се ебeме"?
- "Сакам".

И после 5 мин...еб, еб, еб, еб....

И што? Кој филинг би бил тогаш? Нешто слично на тоа што седнуваме на WC шоља секогаш кога ќе ни се посака и сме во зорт?

Мистичен напиша:
Кога не би биле такви, не би било воопшто интересно.
Замисли ајде:
- "Здраво, сакаш да се ебeме"?
- "Сакам".

И после 5 мин...еб, еб, еб, еб....

И што? Кој филинг би бил тогаш? Нешто слично на тоа што седнуваме на WC шоља секогаш кога ќе ни се посака и сме во зорт?
epa toa mi e zborot sto barem ovdeka vo amerika ne na sekoi mesta ali florida, california new jersey, new york , nevada i uste nekolku toa e toa des vo club ne mora ni pijana da bide i vikas i like u i op za 20 minuti se u krevet so nea i sto ... kako sto rece misticen koj e filingot..

Да, можеби е така, но се разбира дека не се ни таму сите девојки такви. Оние од кои би ти дошла уживанција само кога би имал и разговор со нив, кога само би ги прегрнал или гушнал, сигурно не го прават тоа така, без разлика каде и да се! :)

Исто како и кај нас, има и такви кои прифаќаат, нели? Ама на тие стабилен, просечно убав, просечно имотен и паметен дечко ни мрсул не би фрлил! :)

Мистичен напиша:
Да, можеби е така, но се разбира дека не се ни таму сите девојки такви. Оние од кои би ти дошла уживанција само кога би имал и разговор со нив, кога само би ги прегрнал или гушнал, сигурно не го прават тоа така, без разлика каде и да се! :)

Исто како и кај нас, има и такви кои прифаќаат, нели? Ама на тие стабилен, просечно убав, просечно имотен и паметен дечко ни мрсул не би фрлил! :)
Vo pravo si batce a nekogas i na nekoi drugi ne bi trebalo da frlis mrsul..

Кој е најдобриот превод (превод што пали) на "Ај Лајк Ју" - "Ми се свиѓаш"?

Дали би скорнал ако го упоребиш?

Ај лајк ју пали и тоа како:))
На тоа ај лајк ју си фатив едно типче, затоа и останав по одмори :lol: :wink:

Вака да ви кажам на сите (не дека сум јас најпаметен, иако сум 8) ):

Филингот е убав, зошто да не? Сексот е секс, допаѓање е допаѓање, ако некоја ми се допаѓа, ако на истата и се допаѓам, крај, може само поубаво да биде. Да има и дух чинот. Не е се во тури вади, туку во взаемното допаѓање и привлекување. рече некој, како и дае, ако има допаѓање, ќе се случи чинот!! Тогаш why wait??

Ова го кажувам со моите 32 години живот или 13 години (така ми велат) умствен развој :lol: :lol: . Демек се понашам детски :twisted: !

Но навистина. Кој пенислак сеа, а бе ајде.

Нормално дека не. Не поради муабетот "за каква ме мислиш бре ти?", туку едноставно тој ми е непознат поим колку и да ме привлекува, и најголеми се шансите да ми дојде да се отрујам откако ќе го запознаам повеќе :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom