Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363
Nema potreba da burickam .. ( t-mobile staff ) .....

ps : Probajte po nekogas so Divert :smir:

Ејјј на почетокот колку го замарав дечко ми...не дека нешто посебно не му верував али ипак на почеток на врска бевме и онака ми беше интересно и повеќе може тоа било од радозналост...ама сега веќе не...сега ја немам таа потреба.

Додека сум била во врска никогаш не сум чепкала во мобилен телефон.Не затоа што не сум имала некогаш желба да видам шо пораки имат туку зш обично мобилниот си е кај него вџеп и не го ваѓат.Исто така и мене никој ми нема чепкано.Едноставо секогаш сум имала некоја приватност во врската.

Чепкам понекогаш во телефонот на партнерката и не гледам ништо лошо во тоа а и не е ни простотилук ни ништо слично на тоа, незнам зошто повеќето пишале простотилук, приватна работа и ред глупости, ако сакам ќе чепкам и крај(а и не ми смета да ми чепка партнерката во мобилниот) не може некој да ми кажи мене дека чепкањето е простотилук само пишувате глупости, ако не сакаш да ти чепкаат ќе му дадеш на знаење на партнерот дека не сакаш ( епа сега таа/тој дали ќе си помисли дека правиш нешто,кријаш нешто...па после кога ќе појдеш во веце на брзина да прочепка) а не да ми кажуваш мене дека било простотилук за тебе е за мене не е!

Понекогаш.. Чисто ради мала контрола..:pos2:

секој си има приватност...немам зашто да му чепкам ако доволно му верувам , мислам дека не е ок ...али не ми пречи ако тој ми прочепка низ мојот телефон бидејќи немам што да кријам и како што кажав:СЕ Е ВО ВЕРБАТА ПОМЕЃУ ПАРТНЕРИТЕ!бар според мене

ооо, тоа обавезно, не дека не му верувам, туку онака да видам со кого се "дружи":pos2:

мислам дека нема потреба да му буричкаш на некој во неговиот телефон...сепак чим си со него значи му веруваш и ако има нешто што треба да ти кажи ке ти кажи...нема потреба од буричкање...тоа е само уште една причина за расправија...друго ништо.....

мислам дека нема потреба да му буричкаш на некој во неговиот телефон...сепак чим си со него значи му веруваш и ако има нешто што треба да ти кажи ке ти кажи...нема потреба од буричкање...тоа е само уште една причина за расправија...друго ништо.....
токму за ова и мислев =)

Паа... понекогаш:kesa: Ама добро, тоа не е чепкање додека он е во wc, или е излезен негде па јас сеа да му чепкам скришум, туку пред него, а доволно ми е што ми дозволува(тоа значи дека нема што да крие):wink:

A zamislete koga nemalo mobilni kako bilo, kade se burickalo, ma ako nesto nestima toa se primetuva i bez mob i bez sms poraki i nepoznati br.Samo malku napreganje i moze da se oseti dali e vo red vo vrskata ili ne.Otsutnost( vo pametot), fizicko otsustvo koga treba da e prisuten, vadenje i glupi lagii i aj da ne nabrojuvam..... moze nekoj da se pronajde vo ovaaaa.... poz

Pa burickam zosto da ne, burickam bidejki znam ke najdam nekoja interesna poraka pa da se nasmeam :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom