Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
Ха ха ха :) постот ми беше страшен а?

не сериозно, имам 8 први, 40-тина втори... натака немам броено :) Сепак голема фамилија

Но сепак, колку и да се... до седмо колено :) ихаааааа ... милион :)

точно од трети па нагоре бива зш да не
инаку имам 23 први братучеди

па што знам дали може...најверојатно во прв/а братучед/ка не би се заљубил никој пошто уште од мали нозе се знае дека тоа е, да речам забрането, посебно ако се блиски како браќа и сестри...јас не сум имала такво искуство за среќа, ама познавам личности кои биле заљубени во братучеди и братучедки...најчесто не ни знаеле дека се во роднинска врска па дури откако ќе било касно дознавале...некои продолжувале, некои раскинувале, зависи од човекот...

ovaaaaaaaaaj kako da kazam , eve ve citam vas dragi moi , i groto od vas imale simpatija prema bratucedka , i jas si imam problem , 2 bratucedka mi e ,18 godina i sve me znae , use od mali se znaeme jas sum ja sakal kao sestra , imam tepano manguparija za nea sto imala problemi so niv , i pustija kao muabet so albanci se ebela za pari , nikako ne mi e svatlivo ova oti go znam kao zlatno devojce, ali u posledno vreme ne me gleda kao porano , me gleda onaka kako da se izrazam "nerodninski" "valkano" , uf me gleda i ne si praam film , iskreno preubava e ama ne znam , ama rabotava dobiva preokret i ic ne mi se sviga , moralen coek sum ama ................ ne mozam da se odlucam , da ne da ne da ne
ovaj da ne se distanciram od temata mislam deka 3 bratucedi se dozvoleni , mene mi e sram so ovaa zasto mi e 2 .
A taa privlecnost so bratucedive kao sto citam i vasi iskustva me tera da mislam deka sepak ima "neka tajna veza " , bliskosta , krvta ne povrzuva makar i vo tolpa da se najdis kao magnet , cudno ................

romeo_ferara напиша:
bliskosta , krvta ne povrzuva
:aaa:

Не се заебавај со крвта... И не си играј играчки.

Си тепал копиљаци затоа што и ваделе муабети дека се ебела со Албанци, а сега ти викаш дека незнаеш дали ќе се исконтролираш да не ја „опнеш“. Оддалечи се од неа. Нека си го тера животот, а ти терај си го својот. Ако ве поврзува крвта, немора да значи дека може да се „поврзете“ и на друг начин...

vaka sega , jas sakav da napisam ona so mi se vrti niz glava , me razbiras , da ne se razbereme pogresno , velam ako nekad dojde do tamu , kako da reagiram , me razbiras . A za toa krvta ne povrzuva , pogresno si me razbral , eve cudna koincidencija no so bratucedite se baras nekako , pred da doznaes deka ti se rodnini ti se simpaticni , so konec nevidliv vo srcata povrzazni , misalm deka poizbistriv malku rabotive , si velam :)

Еве совет:
Ако дојде до такво нешто (или по некоја случајност те грабне за тоа што не треба), фино лепо тргни си се на страна и речи и: "Ти луда да не си"?

Тоа ќе ја освести.

E Acid be ako ne poddrzi koj drug?he inace nemam 4meseca naforum dojdeno, inace da kazam deka vaka taka ama mislam deka pocnav da go sakam na poinakov nacin, mozebi svativ deka pak krvta ne e voda...no sepak koga ke go vidam so druga mnogu se nerviram, sto znaci pak ne mi e seedno:smir:

u nikoj slucaj ne priznavam, edino posle 4rti. ne priznavam i ne sum imala.

Може. Јас и братучетка ти.
Се друго е излишно за коментирање.
Инцестот не е случајно забранет.

А бе тогај немало заштита. Тогај се расопнуеле и се раѓале дементуси. сеа може да си се работат, без гајле за рожба како Анри Тулуз Лотрек или оној прдавникот од 300!

Za mozno mozno e, na primer jas ne si gi znam ni vtorite bratucedi (nekoi od niv) a za treti pa ic da ne prajme muabet...i nekogas ke naletas na nekoj...no ne bi trebalo da se dozvoli i otkoga ke sftaite deka ste rodnini treba da prekinete so taa vrska, zasto toa e incest

mene mi se ima deseno dvapati da napraam nesto so moj blizok, odnosno vtoriot pat ke napravev za malku. Prviot pat mi se ima deseno so tetin koj e od mene 1god postar, no pred da znam si go imavme nati go dajmi go, i edna vecer so nego se smuvav pa za pola godina da doznaam deka mi bil tetin a za mesec podocna i deka bil posvoen... A vtoriot pat se zapoznav so edno tipce sosema slucajno si razmenivme brojcinja, si prakavme poraki neso on mi se javuvas nataka navaka, no prethodno mi kaza deka imal tetka tamu kade sto ucam, se najdovme koja kako bila i mi rece da ja pozz. PO dve nedeli jas ja gledam profesorkava i ja pozdravuvam od toj i toj i ona mi vele ej kako fala , no majkati gi znae iv vie imate nesto so niv, kako vo komsii vi zivfeat kade sto ste ziveele. Jas i kazuvam na majkami, i ona mi veli..pa jas i majkamu sme bratucetki vtori, a ti i on ste treti bratucedi...vikam pu da mu e*am mater kako mene se mi se pi\ogaga so bliski... i toa bilo toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom