ovaaaaaaaaaj kako da kazam , eve ve citam vas dragi moi , i groto od vas imale simpatija prema bratucedka , i jas si imam problem , 2 bratucedka mi e ,18 godina i sve me znae , use od mali se znaeme jas sum ja sakal kao sestra , imam tepano manguparija za nea sto imala problemi so niv , i pustija kao muabet so albanci se ebela za pari , nikako ne mi e svatlivo ova oti go znam kao zlatno devojce, ali u posledno vreme ne me gleda kao porano , me gleda onaka kako da se izrazam "nerodninski" "valkano" , uf me gleda i ne si praam film , iskreno preubava e ama ne znam , ama rabotava dobiva preokret i ic ne mi se sviga , moralen coek sum ama ................ ne mozam da se odlucam , da ne da ne da ne
ovaj da ne se distanciram od temata mislam deka 3 bratucedi se dozvoleni , mene mi e sram so ovaa zasto mi e 2 .
A taa privlecnost so bratucedive kao sto citam i vasi iskustva me tera da mislam deka sepak ima "neka tajna veza " , bliskosta , krvta ne povrzuva makar i vo tolpa da se najdis kao magnet , cudno ................