Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се има случено а и не вервам дека ке ми се случи. Штознам... Лошо е да се седи на два стола наеднаш. А и тоа што не сакам да ми го прават, и јас не го правам. Чиста сметка долга љубов.

ако се работи за вистинска лјубов нема шанси зошто во лјубовта се предаваш целосно на една личност а ако има уште еден во приказната тука нема лјубов!

Би се согласил со коментаров над мојов,може да те привлекуваат повеке особи истовремено,но мислам дека невозможно е да се чуствува подеднакво љубов за повеке од една личност

Zavisi od personata. Spored mene ne e mozno no ima luge koi se lesno se zalubuvaat i kaj niv e mozno

jas vo zivotov znam i za dva tipa na devojki spored mojata klasifikacija : edni koi se zadovolni so eden maz i edni koi ne mozat da bidat zadovolni so eden maz

SRCE I DUSA напиша:
Zavisi od personata. Spored mene ne e mozno no ima luge koi se lesno se zalubuvaat i kaj niv e mozno
Нема врска заљубувањето со сакањето ак не пак. И во 10 може да си заљубен, ама да сакаш само еден.
romeo_ferara напиша:
jas vo zivotov znam i za dva tipa na devojki spored mojata klasifikacija : edni koi se zadovolni so eden maz i edni koi ne mozat da bidat zadovolni so eden maz
И ова нема врска со сакањето двајца. Ајде за да те сфатам објасни го тоа „не можат да бидат задоволни со еден маж“.

Fortune напиша:
Нема врска заљубувањето со сакањето ак не пак. И во 10 може да си заљубен, ама да сакаш само еден.

И ова нема врска со сакањето двајца. Ајде за да те сфатам објасни го тоа „не можат да бидат задоволни со еден маж“.

za da sakas nekogo neli treba prvo da se zalubis vo nekogo,barem spored mene ne mora site da go svatat toa taka

Eh sega podednakvo,ne e toa vo gramovi,podednakvo nemozes,sekogas ke vleces poveke na edna strana,ama da sakas dvajca mozes,na poinakov nacin.

Ја сирота еден не можам а засакам, а не па двајца!
Не верувам у тоа...можда у некои моменти на збунетост..... те привлекуваат двајца и не знаеш за кој да се одлучиш, али да ги сакаш подеднакво.....:toe:

Јас искрено мислам дека неможиш да сакаш две оддеднаш , ако првата што ја имаш ја сакаш неизмерно , искрено , лудо , неописливо итн. , како ќе ја сакаш другата ? Ако првата ти е се` !!! Па ај кажете ми вие шо љубов е то ко ќе одиш со две и се прајш дека ги сакаш , љубов е то ? Мене неможи никој да ме убеди дека можиш да сакаш две оддеднаш и то поддеднакво !
Барем јас така мислам и никогаш не би ја лажел партнерката дека ја сакам , да му прам лице , а зад неа да работам друго !!! НИКОГАШ !!!
Тогаш не е то љубов , то е ништо , само губење време и седење на два стола што рече едно бате погоре , а исто така то што го рекоја погоре дека то што не сакаш да ти го прават , не му го прави на другите. Точно , најточно ! Клајте се во ситуација тебе партнерката/партнерот да ти вели дека те сака а оди и со тебе и со друга/друг. Нема смисла мислам. Поздрав :wink:

Секако дека може да сакаш 2 воо исто време ама и кога ќе те прашат кого од нив двајца сакаш повеќе да знаеш да одговориш.

Fortune , za toa pojasnuvanjeto sto go baras , ednostavno e , ima zeni zadovolni so edno (doblesnite curi , retkost , toa sto go imaat go sakaat go pocituvaat ) , sakam da kazam ne se kurvi ovajjjjjjjjjj .......

ne moze, zatoa sto vo srceto i dusata nema dovolno mesto za dvete :wink::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom