Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
тешко, не верувам =) мој конечен одговор-не. макар и повеќе девојки да се.
освен машкото да изглуми дека е немоќен да се спротивстави.. доколку му одговара да е силуван од дотичната(не членката наша драга :pos: )

ima samo 1 nacin ako e grda a znae da te nacuka so alkohol togas nema kaj da begas

Се изначитав се и свашта на темава,па и коментари од типот:баш сакам да бидам силуван од некоја девојка.

А како може некој да сака да биде силуван?

Силување е секс против своја воља!Значи против своја волја.

ima samo 1 nacin ako e grda a znae da te nacuka so alkohol togas nema kaj da begas
1.нема да пијам сам со некоја грда.
2.и да се деси да седнам да пијам со грда, ако ме начука, тешко дека ќе го дигне -)
3.зашто воопшто стигнав до број 3.?!?!? ма, немогуче е. =))

ako go zeme ke vidis dali nema da ti se digne i posle i ubava ke ti stane samo utre koa ke stanes odsabajle ke places

еуро, ако е некоја мрша? ко за на обдукција? катастрофа некоја? избацена од поплава?!
кран нема да ми го крене.

а по твоиве постови.. загрозен си ти сине. посакуваш такво нешто, со билокаква =) ич не си прибирлив... иди пиши у темата "и најгрдото за машките е супер". ќе ти одговара.
мал си уште, знам, ама get laid dude.

А може и бил силOван,па споделува искуство на дискретен начин:pos: :pos:

abe deca postar sum i od dvajcata so ste kopiljaci gleam mnogu ste drski odma ja samo sakam da objasnam deka e mozno psihicko a ne fizicko siluvane taka da ne idete so predrasudi ti so imas 34300000 mislene na forumov taka da sine iskoci ti vidi devojcina a ne na mene da mi objasnuvas neso na kurva za kur li ke i zboris pa razmisli malce

еуро, новиот јебо?! не се пали одма, претпоставки беа тие горе.
1.староста не е фактор. може си дупло постар од мене, а да немаш ни пола од тоа што имам јас боцкано. затоа немој одма со чатал.
2.не станува за никакво психичко силување. и знаеш дека е така. и претходните муабети ти беа за физичко, а не психичко силување. не превртувај зборови затоа. и те молам дефинирај "психичко силување".
3.мислењата на форумов се ирелевантни. додека сум пишувал пола од нив, мене ми го пушеле. смири се. постови се, аман.
4.ако си "највеча курва" во врска со темава, кажи. те сулувале ФИЗИЧКИ!??! некој познат?! воопшто да дадеш некој реален случај?!

gleam deka ne me razbiras kao so treba fizicki nemoze nikoe zensko tebe da te siluva neznam zosto e i temava otvorena ja ubavo ti kazav zensko moze da te iskoristi (siluva)samo ako bides vo nekoja faza od dejsto na alkohol i droga koja taa namerno saka da bides pa ponatamu so nejzini iskustvo da napravi ti da ja posakuvas sto ponataka bi se kael .Mislam deka ti objasniv kao so treba a inace ti pocna seljacki muabeti kao koj ebel i ne ebel taka da treba ako vise si mangup praj na povisoko nivo muabet.

ej cekaj ne go procitav ova so sto ti go pusele dodeka si cetuval.Epa bravo sine stvarno sum vooduseven od tebe.Ja eve stojam na race i ti prakam poruce pozdrav kiss.

gleam deka ne me razbiras kao so treba fizicki nemoze nikoe zensko tebe da te siluva neznam zosto e i temava otvorena ja ubavo ti kazav zensko moze da te iskoristi (siluva)samo ako bides vo nekoja faza od dejsto na alkohol i droga koja taa namerno saka da bides pa ponatamu so nejzini iskustvo da napravi ti da ja posakuvas sto ponataka bi se kael .Mislam deka ti objasniv kao so treba a inace ti pocna seljacki muabeti kao koj ebel i ne ebel taka da treba ako vise si mangup praj na povisoko nivo muabet.

Kako ne mozhe, jas prethodno dadov primer deka mozhe: pod zakana na zhivot so ogneno oruzhje repetirano i vpereno vo mazh, toj e prisilen da ima seks so zheni so koi toj apsolutno ne saka da opshti. Se raboti za sluchaj vo Bosna vo konc logor, megju drugite.

Kako ne mozhe, jas prethodno dadov primer deka mozhe: pod zakana na zhivot so ogneno oruzhje repetirano i vpereno vo mazh, toj e prisilen da ima seks so zheni so koi toj apsolutno ne saka da opshti. Se raboti za sluchaj vo Bosna vo konc logor, megju drugite.

da da ti doagja nekoja zena so pistol vo raka ti go vperuva vo faca i ti vika " moras da se e**s so mene" i ti ke reces "ne ne, te prekolnuvam nemoj da se e**s so mene" ????????????????????????????????? ne:vozbud:

i ako e prisilen od strana na nekoj (maz ko sto razbrav) ne znaci deka zenata so koja opshti go siluva

хаха... добра тема... јас лично не знам шо да речам... 21век, се е мозно... Инаку, just for the record, во бивша Југославија, во Македонскиот кривичен законик не постоело кривично дело „силување на маз“. За ова има и една сличка што се случила навистина во седумдесеттите во Куѕманово (расказана е лично од Ѓорѓи Марјановиќ). Иди еден Словенец на кумановска зелезничка станица со воз. Нема такси (не е Словенија ова), а од другата страна на улицата доаѓаат три добри Кумановки во кола. Му се понудуваат на Словенецов да го однесат до центар, но место тоа го носат во предградие, во некоја куќарка, и три дена го дрзат во заточеништво. Шо точно се случило, никој не знај да кази... Го враќаат човекот по три дена пред зелезничката, овај во шок, оди да пријави кривично дело. Оди во полициска станица, а цајканов наш прснува од смеење. И му вели „Абе ај кази кои се тие трите шо те силувале, да одам и јас да ме силуваат...“ :pos2: :pos2: :pos2:

da da ti doagja nekoja zena so pistol vo raka ti go vperuva vo faca i ti vika " moras da se e**s so mene" i ti ke reces "ne ne, te prekolnuvam nemoj da se e**s so mene" ????????????????????????????????? ne:vozbud:

i ako e prisilen od strana na nekoj (maz ko sto razbrav) ne znaci deka zenata so koja opshti go siluva

Aјде сликовито: против твоја воља си затворен во логор. Таму има жени чувари, посебно садистички настроени. Во логорот нема правила, кој преживее - преживее. Постои тортура, на пример (жива вистина): услов, ако сакаш да не те стреламе денес, одгризни му го пенисот на тој и тој.

Една чуварка репетира пиштол и ти вели: ќе те убијам ако немаш секс со таа и таа (друга чуварка) и тоа СЕГА! Ти не можеш во нормални услови тоа да го сториш, против тебе е. НО мораш за да преживееш.

Кажи ми сега ти мене, дали е тоа силување?

Aјде сликовито: против твоја воља си затворен во логор. Таму има жени чувари, посебно садистички настроени. Во логорот нема правила, кој преживее - преживее. Постои тортура, на пример (жива вистина): услов, ако сакаш да не те стреламе денес, одгризни му го пенисот на тој и тој.

Една чуварка репетира пиштол и ти вели: ќе те убијам ако немаш секс со таа и таа (друга чуварка) и тоа СЕГА! Ти не можеш во нормални услови тоа да го сториш, против тебе е. НО мораш за да преживееш.

Кажи ми сега ти мене, дали е тоа силување?

Ama kako ke mu se digne na nekoj ako e protiv negova volja. Treba da mu e ubavo za da mu se digne. Tuka e paradoksot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom