Дали мажите сакат повеке секс од жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Sizikottt
  • Време на започнување Време на започнување
So znam, jas sepak mislam deka vo globala ZENITE poveke sakaat seks.
Prakticen primer...po orgazam, zenata moze da ima ednakvo ista zelba za seks povtorno...a mazot...:)...trebe bar nekoj pola saat za rehabilitacija.:)

So znam, jas sepak mislam deka vo globala ZENITE poveke sakaat seks.
Prakticen primer...po orgazam, zenata moze da ima ednakvo ista zelba za seks povtorno...a mazot...:)...trebe bar nekoj pola saat za rehabilitacija.:)
Нема коментирање веќе за ова.
Во право си.:)
(сеа Луси Лу ке почне да ме јаде)

Жените мислат повеќе за секс.
Мислам дека секојдневните активности им се сведуваат на "како да легнам некого денеска без да ме етикетираат ко курва"
Мажите не се толку неемотивни.

Да ама курва на крај нема да излезеш колку и да легнеш денеска...:smir:

Нема коментирање веќе за ова.
Во право си.:)
(сеа Луси Лу ке почне да ме јаде)

НЕ ТЕ ЈАДАМ НИКАКО АМА ПОТОПЛНА ПОТВРДА ДЕКА СУМ У ПРАВО.. НЕЛИ?

Добро бе у право си.:kesa:
Ама во некои ситуации не велам дека жените повеќе сакаат секс.:)

Во сите ситауции море момче.. жена сака, мажот треба да даде тоа е мојата дефиниција, нема жена која би одбила ... (може има ама ретки се):helou:

zenite od ocite im se gleda deka sakaat ur od usnite im se gleda deka sakaat da sisaat ur od cickite im se gleda dfeka sakaat da gi muzes od nozete deka sakaat da se cepat od pozadi deka sakaat da gi guzis a po kosite deka sakaat da gi tegnes.
Нихилиста, многу си прост у изразување, човеку. Мене ми е јасно дека си загорен, ама контролирај си го малку речникот. Деградирачки ти се муабетиве, и не само на оваа тема.

Он: Не сакат мажите повеке секс од жените. Сите имаме еднакви природни потреби, само кој како си ги искажува и кој како си ги задоволува. :)

Подеднакво сакаат, разликата е во тоа што мажите штом ќе видат некоја убава девојка веднаш помислуваат на секс, додека жените првин сакаат да почувствуваат сигурност и емоции. Сексот не им е првата работа што ја помислуваат штом ќе видат некој маж.

Нихилиста, многу си прост у изразување, човеку. Мене ми е јасно дека си загорен, ама контролирај си го малку речникот. Деградирачки ти се муабетиве, и не само на оваа тема.

Он: Не сакат мажите повеке секс од жените. Сите имаме еднакви природни потреби, само кој како си ги искажува и кој како си ги задоволува. :)
toa za recnikot mi e ostatok od pankerskite denovi, namerno sum prost i vulgaren idol mi e Bora Gorgevic.

Коментар од моја пријателка - Нема девојки што не даваат има машки што не бараат!?

Мислам дека е исто само што машкото не избира дупка да биде деодека женските:pipi:

Mislam deka zenite poveke zboruvaat za seks iako nekoj nekogas ne priznavaat i poveke mislat na seks i go poskuvaat od mazite no toa ne znaci deka i tie ne mislam i ne go posakuvaat no se malku pootvoreni za toa a zenite nekako stramezlivi ili neznam no ne go iskazuvaat kako mazite tolku

Подеднакво сакаат, разликата е во тоа што мажите штом ќе видат некоја убава девојка веднаш помислуваат на секс, додека жените првин сакаат да почувствуваат сигурност и емоции. Сексот не им е првата работа што ја помислуваат штом ќе видат некој маж.
..респект за постов..ама баш е тотално вистина..
...може да се каже дека на жената и е попотребен хахах...сироти некои кои не можат да се задоволат онака..вибратори купуваат хахах
..инаку мажите се поотворени за оваа тема..за разлика од жените...затоа се мисли дека мажите мислат секогаш односно на секои три минути на секс...зарем овој податок е точен ? а? :helou:

..инаку мажите се поотворени за оваа тема..за разлика од жените...затоа се мисли дека мажите мислат секогаш односно на секои три минути на секс...зарем овој податок е точен ? а? :helou:
Абе... Тоа се само бројки, статистика... Секогаш звучат пострашно отколку што навистина се. :)

А тоа дека мажите се поотворени на оваа тема е од причина што девојчињата уште од малечки се воспитуваат да ги потиснуваат таквите желби и нагони и да не зборуваат слободно за сексот, додека кај мажите таквото однесување дури и се поттикнува... Затоа и испаѓа дека мажите сакале повеќе секс од жените, иако тоа што почесто зборат за сексот не значи дека и почесто мислат на тоа. :)

Ова е исто како што машките деца ги учат да ги потиснуваат своите емоции за да не испаднат плачковци... Па така се добива (погрешен) впечаток дека жените општо се почувствителни од мажите само зошто си дозволуваат да ги искажат емоциите и затоа што им е „дозволено“ да заплачат без никој да ги нарече слабаци. :)
Забегав јас во други психологии...

Абе... Тоа се само бројки, статистика... Секогаш звучат пострашно отколку што навистина се. :)

А тоа дека мажите се поотворени на оваа тема е од причина што девојчињата уште од малечки се воспитуваат да ги потиснуваат таквите желби и нагони и да не зборуваат слободно за сексот, додека кај мажите таквото однесување дури и се поттикнува... Затоа и испаѓа дека мажите сакале повеќе секс од жените, иако тоа што почесто зборат за сексот не значи дека и почесто мислат на тоа. :)

Ова е исто како што машките деца ги учат да ги потиснуваат своите емоции за да не испаднат плачковци... Па така се добива (погрешен) впечаток дека жените општо се почувствителни од мажите само зошто си дозволуваат да ги искажат емоциите и затоа што им е „дозволено“ да заплачат без никој да ги нарече слабаци. :)
Забегав јас во други психологии...
Ти си една од ретките што го сфаќа навидум наметнатиот стереотип за нас машките. :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom