Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Порано лудница ми беше собата од постери. Ѕидот беше резервиран СТРОГО за фудбалери, а на вратата лепев пејачи, пејачки, глумци, глумици .. Но откако ја реновиравме детската сите постери добија карта во еден правец.

Сега имам само 2 од Ман.Јун. и еден Марија Шарапова :back:, а сестра ми пак е луда по Селена Гомез и има залепено над нејзиниот кревет околу 5-6 постери од неа. :icon_lol:

порано имав,сега не... ама ги спремам од специјалниве единици,од оружја/авиони,само треба да ги залепам...

пред да се реновира комплетно собава моја имав залепено 1-2 по ѕидовите и неколку на вратата...ама сега ги нема :toe:

Не лепам :icon_lol:, ама гоблени имам :icon_lol:.

хм имав постери на вратата од мојот миличок бред пит до вчера, т.е додека не ми дое едно внуче на гости и ми ги искина ситеееееееееее:vozbud::nesvest:
сега вратата е празна и ми е шубе.:vozbud:ќе скренев кога видов, али остај тоа брат ми па бил у собата додека марио ги кинел постерите и замиси уше викал ако бате така така скини ги сите и ова си слуша најнормално интересно му е:tapp:ќе го убиев

Има еден што ми стои со натпис „Ја сакам Македонија“ друго ништо нема, но порано немаше бела површина, ѕидовите беа шарени од постери дури и таванот го излепив :)

Порано лепев сега нема ништо

а да имам една голема слика од Анџелина Џоли ама таа е во стакло

Porano imav mnogu no sega imam samo eden od BALLISTITE!

имам 5-6 постери јас и 5-6 сестрами..
мојте се 2 со COLE AND DYLAN SPROUSE, 2 со MILEY CYRUS, 1 со TAYLOR SWIFT и 1 со слатко маченце :back:

Имав кога живеев во ГеГе, цела соба беше со постери, освен таванот. На ѕидовите од страна едноставно не се глеаше ни точка од нив. сеа каде што сум ваму не лепам, нека биде чиста собата.

Ооооо старооо мислам дека помина тоа со лепење постери од дамна.. или се лажам???? Ја искрено никад не сум сакал да лепам постери.. до пред некои 4 5 години имав некои си 3 4 постери не дека сакав да ги залепам ептен дека дозните се гледаа и нешо зидод бешо напукнат па ги користев као камуфлажа...
доколку кај девојка ми коа ке отидам од постерите неможам да видам дали зидот е воопшто бел или некоја друга боја.. и битен момент дека 60% од постерите и асе од звезде гранда 30% се СТЕВАН ( фак незнам заш ама не го сакам чоекот ич ) и едно 10% се некои глумици печки.. нешо наталија ореиро и слично...

искрено едвај чекам да се реши да ги извади Уффффф со мерак ке помогнам !!!!!

едит: девојка ми има 20 години :kesa:

нит сум лепел ни ке лепам ама брат ми лепи

Ооооо старооо мислам дека помина тоа со лепење постери од дамна.. или се лажам???? Ја искрено никад не сум сакал да лепам постери.. до пред некои 4 5 години имав некои си 3 4 постери не дека сакав да ги залепам ептен дека дозните се гледаа и нешо зидод бешо напукнат па ги користев као камуфлажа...
доколку кај девојка ми коа ке отидам од постерите неможам да видам дали зидот е воопшто бел или некоја друга боја.. и битен момент дека 60% од постерите и асе од звезде гранда 30% се СТЕВАН ( фак незнам заш ама не го сакам чоекот ич ) и едно 10% се некои глумици печки.. нешо наталија ореиро и слично...

искрено едвај чекам да се реши да ги извади Уффффф со мерак ке помогнам !!!!!

едит: девојка ми има 20 години :kesa:
heheeheh hhehehehhehehhe moite posteri se super ama ke te viknam za pomos koga ke si stavam i novi:)treba da gi izmenam starite a novi da stavam:):):pipi:

значи у моја соба иам залепено само еден мега постер од единствениот ТИЕСТО ,:vozbud:
и мислам дека е доста:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom