Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум ги сакал постерите(посебно кога собата доби убава тиркизна боја).Жал ми е да си го уништувам sидот на тој начин.

имав постери и по ѕидови и по шкафови и по фиоки и по врати, ама сега моиве ми ја средија собава, ми ја офарбаа плава ( ко шо сакав ) и сеа жал ми е да си ја упропастувам собата со постери .. иам на вратата само еден однадвор ставено и три одназад на вратата и то е се,... ( па малку е за разлика од то шо имав над 40 постери залепено):toe::smir:

Немам ни еден,а не ни сакам да имам,грдо ми е тоа.

porano imav mnogu.na edniot zid imase moi posteri a na drugiot na brat mi:wink:

Да имав постери, од Мајкл Џордан, спајс грлс и Мика Хакинен. Имав и уше катаљон други шо уште ми стојат у папка една, пошо као мал по домма ми се врткаат секаков вид списанија, од лепота и здравље, доктор у кучи, фхм,цкм,плејбој,ок,браво(од браво и мисе сите псотери од времето на спајсици и бекстрит).

Не,не лепам постери.После на ништо не личи собата :nenene:

Еднот зид ми е со Јувентус постери а на другиот имам голем постер од Грујо и Карта на Македонија и знаме од ВМРО

Веќе не,детска работа ми е таа :wink:

Имам два постера во соба од Барселона не дека јас сакам туку заради брат ми иначе глупа рабата ми е лепењето постери.:wink:

лепев...ама летово ја средив детската и ми ги исфрлија постерите така да...сеа нема ништо на нив( ама во боја се)

пред 4 години ги залепив, и уште стојат:vozbud: коли,пеачи/ки,фудбалери.

Аха лепам зошто многу се големи ѕидовите од собата и само бело да гледам :nenene: вака малку разновидно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom