Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Порано лепев но повеќе не..
Собата ми е многу поубава без постери.. :pipi:

Леле....:smeshko:Не! :nenene: Порано да, едно време се мислев каква боја ми е ѕидот пошто цел беше исполепен, ама сега..некако ми е глупа помислата да имам постер од..незнам...Beyonce или Rihanna...мислам...:lud:

Јок ... само календари имам по ѕидов

ДА порано цела соба ми беше со постери ама више станаа досадни и сега немам ни еден.

најдобар постер кој го имам во соба ми е од еминем

Porano da, gi sobirav od segde negde posterite i gi lepev u soba, duri imase i periodi koga sekoe delce od zidot bese ispolneto so sliki od moite omileni likovi, najcesto toa bea muzicki grupi, denes slikata e poinakva, zidovite ce prazni, a letovo ce gi ispolnim so po nekoj crtez i taka, sakam promeni i taka

Не,глупо ми изгледа кога целата соба е со постери.

На ѕидовите немам залепено ништо, само чат-пат на вратата од собата лепам некои исечоци од весници и такви глупости (:

Ги одлепив сите постери и немам намера да лепам нови.

уште поодамна цела соба ми беше со постери од фудбалери и кога сватив дека лошо изгледа собата ги извадив :vozbud:

порано да, сеа воопшто. мразам додатоци на ѕидовиве кога имам:)

Порано немаше место на ѕидот од постери, ми фалеше уште на таванот да почнам да лепам, а сега имам само два и не планирам повеќе да ставам... ми пројде меракот :toe:

да, овие сега шо ми се се залепени пред 2-3 години (со некои измени, нормално :D)

имам пробано без постери (со некоја слика онака) ама не можам, глупо ми е, мора да ми бидат пополнети ѕидовите :D

постеро шо не се познава е од Ramones :)

ѕидовите ми се пополнети, поубаво ми изгледаат така:pipi: исто така и на вратата (од двете страни) имам залепено постери:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom