Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

Љубчо е и треба да остане затворено неуспешно поглавје во Македонската историја.

Втора шанса не смее да му се дава.

Уште една причина. Сакаше да ја дели Македонија .

Pri takva steta sto i napravi na Republika Makedonija,toj ne i e voopsto potreben,a zgora na toa i po ubeduvanje i drzavjanstvo Bugarin.Slusam,a ova e samo opipuvanje na pulsot,deka planira da se kandidira za gradonacalnik na Delcevo.
Neka si sedi madro i neka ne se vraka vo Makedonija.
Значи Љубе Бошкоски е добар со 3 држвјанства а овој со 2 не е добар !!!

Љубчо никогаш и не си замина од политичката сцена, тој само цело ова време игра со своите пиони како Никола Груевски и остала бугарофилска багра

Вчера на мое прашање,некој на форумов кажа дека Никола не бил способен да го води ДПМНЕ и дека требало некој што поцврсто ќе раководел и со партијата и со државата...Ај ве молам вратете му ја членската книшка, ми се гледа дуел а ТВ. Сакам повторно да ги слушам демагогиите на екс-премиерот, сакам да го гледам црвенеењето на тв....:wink:

Какво прашање, каква политичка сцена!?
Подобро да разговараме дали тој воопшто треба да се враќа во Македонија,
На продадените души не им е местото во Македонија- таквите се само штета за државата.

Ене ги што не беше у Палас?

Сите на куп собрани. Од Љупче, преку Фрчолината до Лепа Рада, све одбор јунаци заедно со нивната пратња од ,,експертите,, за све и свашта, собрани у некаква си платформа заступаат иста циљ. Каква Платформа какви бакрачи?

Платформа ама за што?

Какво прашање, каква политичка сцена!?
Подобро да разговараме дали тој воопшто треба да се враќа во Македонија,
На продадените души не им е местото во Македонија- таквите се само штета за државата.
Продане душе могу да га пуше !!!

Ima ushte eden za koj ne ste svesni...kaj da e ke se javi..ke digne dva prsta :pipi:

Па што чекаш, дигни два прста!

samoubica.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom