Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не би го притиснала од проста причина што сум себична
Незнам, би седел и размислувал до копчето вечно. До крајот на светот.
Да, ќе го притиснам бидејќи постои.
Ако не го притиснам нема да знам дали навистина ќе си ја изврши намената, бидејќи во другиот случај останува само едно најобично копче кое треба да биде притиснато.
Дали ќе размислам за што би било кад би било? Не. Кога нема да постоиме секое такво размислување е безвредно.
И очекувам добро лајт шоу, барем за момент.![]()
Твоето право да коментираш за топилницата или паркингот е изгубено со самиот факт дека седиш на компјутер и пишуваш за како тоа не чини и како тоа е лошо.Магде, зарем треба да бидеш некој за да даваш суд? Па кој е оној изумител или гениј што ја лупнал топилницата среде Велес и унаказил генерации заради профит. Која е таа компетентна индивидуа која решила да го срамни со земја паркот и на тоа место да направи паркинг? Кои се тие творци што го тераат напред нашево општество?
Нашата цивилизација каква што постои денес се стреми само кон профит без да размислува на последиците. Никој не го интересира дека си ја сече гранката на која седи. Толку сме самобендисани што мислиме дека нашата мрза ни дава за право да уништуваме се околу нас. Човековата добрина се сведува на поединци и на мали безначајни организации чиј глас не се слуша.
Јас не би го притиснала копчето, но не поради наивност туку поради себичност. Не сакам предвреме да ја завршам оваа пародија, на крај, сепак и јас имам улога тука.
Па што ти бараш сеуште тука?Ама јас нема да сум тука и да го видам тоа, па кај гледате поента? ТИ си мртов, ако ти е важно за некој од Зимбабве, пријавете се кај Ганди летниот камп. Не сакам да звучам како типичен идиот, ама стварно која е поентата што после вас би го оставиле светот?