Natural-girl
Morphine
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 5.246
Koj го мрази цел свет, се мрази и себе. Затоа, земете убијте се самите себе ако сакате да прекинете да се замарате со ебаниот свет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поента е да се спречи човековата рака пред да стане предолга притоа за жал уништувајки многу други видови на живи суштества.
Јас,не знам.Сакам,а во исто време и би се плашел не оти ми е гајле за другите,туку што ќе се случи со мене по смртта(face it никој не знае)
cvetanovskiigor;3638031 A jas mu[B напиша:veruvam na srceto[/B] i fala bogu ne me izlazalo do sega.
Ne bi sakal da cues , a i ne saka da ti kaze .Играј Светско Првенство у кладилница.....а??
Што вели срцето??
Епа сакал или неќел ти си во интеракција со општеството и еј...мораш да даваш допринос..и тоа да биде поголем од твојот родител-тогаш си успешен ген,инаку...Оти бе мораш да допридонесеш за општеството?
Зарем татко ми ја клецал мајка ми со мислата ова ќе иде по нива следното по вода и така со ред?
Ич не ми чуе.
Не знам кај најдовте гнев во мене.
Уништувањето на планетата е логично решение.
е метафора за тебе нека биде 50 кила антиматерија или 50000 нуклеарни боеви глави или што ти ја знам.
Дали би ја рокнале?
Ја би размислил.Али логично е да се спречи,природно или не.
Тој систем за кој зборуваш го разурнува токму човекот.Постојано уништува,истребува,врши дебаланс на системот.
Кое фајде од оставање на човекот да се развие во раса која еден ден ќе тероризира и надвор од својата планета?
Незнам само зашто толку многу се чудат во врска со ова прашање, и се изненадени од одговорот. Во човеката подсвест - природа е да уништува, убива, и све друго што е деструктивно во секој поглед на човечкиот живот. Така е уште од камено доба, така било и ќе биде. Светот се уништува иљадници години, само што место копче во реалниот живот во прашање е едно животно кое се нарекува..."човек"
Кога јас би се прашувал, животните повеќе го заслужуваат човечкиот статус него ние.
Каде е поентата да пробуваш да се вклопиш, со сите сили ако си роден да се спротиставиш? Никој не е нормален, ваљда до сега го свативме тоа или не? факт е дека.....постојат многу чудни "луѓе" со заеднички интереси, што не прави ниеден од нив "нормален"
.
Доста е уништување...
Нема Статус-синџир на исхрана и имај предвид дека ако го СНЕМА ЧОВЕКОТ може да снема и други видови?!?!?!?