Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не позајми 100-150 долари од баба ти па да го повториш ова? Ќе добиеше околу $9000, $500 да потошеше за да ја пратиш баба ти на бања, тоа ти се $8500 чиста добивка. Ќе си беше богат, среќен, весел, и убав.За професионалните кладионичари 5 натпревара или 50 се капка во море за нив... профитот го гледат на крајот на месец два или три...
Слична дебата имав со пријатели за покерот дека е само коцка т.е програмиран само на краток рок можеш да добиеш итн , па им го покажав графот после 1500-2000 одиграни турнири со влез од 10 до 50 центи.
![]()
Е слично нешто како ова е и графот на професионални кладионичари со поголем влог се секако само тие...
Да читат баба му однекаде сеа, да читат и да плачит. Оранж скин црно писмо.Зошто не позајми 100-150 долари од баба ти па да го повториш ова? Ќе добиеше околу $9000, $500 да потошеше за да ја пратиш баба ти на бања, тоа ти се $8500 чиста добивка. Ќе си беше богат, среќен, весел, и убав.
Не ми се навлегува во дискусија со ова пошто не е за покерот темата, само поставив пример и мислење од слична дебата како ова што ја имав , зборот ми беше само дека постојат професионални кладионичари во светот кои прават пари од ова на долги рокови и за нив кладењето НЕ е коцка ......Зошто не позајми 100-150 долари од б ба ти па да го повториш ова? Ќе добиеше околу $9000, $500 да потошеше за да ја пратиш баба ти на бања, тоа ти се $8500 чиста добивка. Ќе си беше богат, среќен, весел, и убав.
Нема бања за баба ти!!!Не ми се навлегува во дискусија со ова пошто не е за покерот темата, само поставив пример и мислење од слична дебата како ова што ја имав , зборот ми беше само дека постојат професионални кладионичари во светот кои прават пари од ова на долги рокови и за нив кладењето НЕ е коцка ......
А за баба ми муабтеиве немам коментар.ако сакате ке правиме овде муабет и кучето каде го шетам ??
И за тебе ке нема мноооогу повеке работи се додека размислуваш ограничено некако и правиш тролови на сите мислења кои не се во согласност со твоето.Нема бања за баба ти!!!