Дали јадете путер од кикирики?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не јадам :) Ми има чуден вкус некако и не ми е вкусно за јадење ама ич .

нез како го сакаат толку многу американците.. ич не е добар

Па тие американците само глупости јадат. путер од кикирики, маршмелоус, џелоу....

Ни едно од тие не ми се свиѓа, одвратни ми се. Тоа благо ли е?

Јас само еднаш имам пробано путер од кикиритки. Ми има многу глупав вкус, а и после глава ме болеше. Подобро ќе си купам кикиритки печени.

Решив да купам пред извесно време онака ми текна и во веро центаров има на pami, вкусот ми го задоволи. Го искомбинирав со домашен џем од слива, мед и еурокрем и фантастично беше посебно со џемот и медот.
Ваш предлог за комбинација на путер од кикирики со што останато би идело добро?

Зошто 80% од Американците се дебели?
-Главно јадење им е Путер од кикирики, а тоа калории ептен. Така да не се препорачува премногу да се конзумира. (ако се сеќавате на тие што го гледале Lost на А1, Хуго колку јадеше Путер од кикирики, хаха)

Имам пробано само еднаш и беше најодвратното нешто што го имам пробано во животот. Тотално гадно...

Решив да купам пред извесно време онака ми текна и во веро центаров има на pami, вкусот ми го задоволи. Го искомбинирав со домашен џем од слива, мед и еурокрем и фантастично беше посебно со џемот и медот.
Ваш предлог за комбинација на путер од кикирики со што останато би идело добро?

Pami не е добар. Пробај го оној од Витаминка ..

Дааааааааааа го обожавам! Или го јадам со мармалад од сливи, или со еурокрем плус... Го сакам во колачи со чоколадо, екстра комбинација е! И моето омилено : тост со путер од кикиритки со чоколадо и банана.... ммммммм американци фала ви! :cuc:

Дааааааааааа го обожавам! Или го јадам со мармалад од сливи, или со еурокрем плус... Го сакам во колачи со чоколадо, екстра комбинација е! И моето омилено : тост со путер од кикиритки со чоколадо и банана.... ммммммм американци фала ви! :cuc:

Ќе се угоиш многу после ке бараш диети ;) Имам пробано не ми праи ќејф многу ми мириса

Ќе се угоиш многу после ке бараш диети ;) Имам пробано не ми праи ќејф многу ми мириса

Хахаха среќа што не се фаќа на мене :) Благодарност до мајка природа. А и да се поправам, ќе си бидам дебела и среќна :ROFLMAO:

Хахаха среќа што не се фаќа на мене :) Благодарност до мајка природа. А и да се поправам, ќе си бидам дебела и среќна :ROFLMAO:
Be fat be happy the American Way.Сигурно си активна девојка а да се здебелиш и да си ми девојка би размислил дали би бил со тебе.Не ме разбирај погрешно но ако ти си ме запознала со мускули и тие после ги нема,а имам се карактеристики за добар маж и ти исто би размислила.Првиот впечаток е супер,а и овој путер од кикирки не сум го јадел одамна,а супер беше :)

Да, имам дома путер од кикирики и има соленкаст вкус но кога го јадеш со нутела крем, како да јадеш сникерс ! <33

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom