Дали јадете и кога не сте гладни?

• Креатор на темата Креатор на темата miloto
  • Време на започнување Време на започнување
Да,обожавам храна па немора да ми се јаде за да јадам:)А интересно,јадам многу а не се дебелеам па можам да јадам повеќе.Обожавам храна!!

jadam kolku mi se jade...no vnimavam da ne se prejaduvam

Па ако има нешто стварно убаво на масата за јадење ќе си земам и ќе си каснам иако не ми се јаде. На пример како да одолееш на пица и да не ти се јаде???

Ми се има но не би требало да е така:nesum::nenene:

:helou:

Кога сум нешто мн. нервозна тогаш јадам и кога не сум гладна. :kesa:

Јадам и кога не сум гладна, едноставно кога ќе видам благо, чипс или такво нешто неможам да одолеам и многу сум економична, па да не се фрла храната секогаш јадам се xD

Не, зошто да пикам само у стомак кога не ми се јад... ова зборам за солено такви работи..

Иначе за благо правам исклучоци, благо ми се јаде кога и да здогледам :)

Jadam i koga ne mi se jade, zatoa se zdrocav.:baeh:

Па на некој начин да. Не јадам скоро ич, ама многу јадам кога ќе се изнервирам онака ептен :devil2:
:icon_razz

да, ко ке ми дојде... пример овие 2 дена

Како може да јадам кога не сум гладен.Тоа што викате за благо или солено што јадете значи не сте се дојале а така ако не ви се јаде ништо нема шанси да пробате нешто.Ако организмот ви бара нешто значи сте гладни и вие конзумирате благо или солено.Навистина не ве сфаќам.

зависи што е, ако е нешто убаво со сила ќе јадам па што сака нека биде, ама ако нешто не чини и да умирам од глад не јадам .

Зависи што имам јадено пред тоа, ако цел ден јадам мрсни работи не, не сакам да станам 100 кг.

Кога има пудниг да:drk:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom