- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
kak so niso ne e vecno taka i ljubovta!!!!!!!!!!!!!!!:nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PiNkGiRl напиша:Ljubovta e navika.
Epa za mene e navika zatoa sto ne veruvam deka nekoj moze da se saka cel zivot.Vsusnost sekako deka moze no toa e samo sakanje a ne i onaa vistinska ljubov koja site ja cuvstvuvaat na pocetokot.Mozebi mislime deka sakame a vsusnost stanuva zbor samo za opsesija ili samo ednostavno ni e ubavo so partnerot pa ne sme ni razmislile go sakame ili ne.A vsusnost pravis li razlika megu vljubenost i zaljubenost????Моето_е_поголемо напиша:За секоја навика има и одвика, а некои работи никогаш не престануваме да ги љубиме (многу љубам да веслам...), значи, не ти држи коментарот.
Ovde ne stanuva zbor za mene i za toa dali jas do sega sum naucila sto e toa ljubov ili ne,tuku za individualno mislenje na temata.Моето_е_поголемо напиша:Ако тебе те анализираме врз основа на твојот исказ тогаш треба уште да учиш.
Ако се е совршено би било досадно нели? Само што никој не знае како изгледа совршеното, каков што е и твојот коментар дека неможеш некого да сакаш цел живот. Ова втор живот по ред ти е па ми кажуваш од искуство дека неможеш да сакаш некого цел живот, нели.PiNkGiRl напиша:Epa za mene e navika zatoa sto ne veruvam deka nekoj moze da se saka cel zivot.
Да в-љубеност за-љубеност не се исти зборовите, но значењето е исто.PiNkGiRl напиша:A vsusnost pravis li razlika megu vljubenost i zaljubenost????
Voopsto ne e isto znacenjeto na zborovite.Da si vljuben znaci da ja cuvstvuvas vistinskata ljubov.A da si zaljuben znaci da sakas nekogo.Да в-љубеност за-љубеност не се исти зборовите, но значењето е исто.
Toa da.Mozebi ke se iznanadam od zivotot i od toa sto me ceka no barem sega mislam deka vecna ljubov ne postoi.Као што реков, млада си и живото е шпред тебе, има уште многу да учиш.
Исто е значењето, синоними (збор различен по форма, а исто значење). Тоа што го кажуваш врска нема.PiNkGiRl напиша:Voopsto ne e isto znacenjeto na zborovite.Da si vljuben znaci da ja cuvstvuvas vistinskata ljubov.A da si zaljuben znaci da sakas nekogo.