Dali ima nekoj sto e gej a e mazen?

• Креатор на темата Креатор на темата Katerina28
  • Време на започнување Време на започнување
...темата напишана со латиница „ мазен “ а членката сигурна сум дека мислела за „мажен“ демек оженет, дали членката открила дека нејзиниот маж е геј, или пак се мисли на некој геј што е „мажен“ за друг геј.... ама според мене нема врска со „мазен“ или депилиран за кои сите коментирате! ....а може сум грешка :toe:

...темата напишана со латиница „ мазен “ а членката сигурна сум дека мислела за „мажен“ демек оженет, дали членката открила дека нејзиниот маж е геј, или пак се мисли на некој геј што е „мажен“ за друг геј.... ама според мене нема врска со „мазен“ или депилиран за кои сите коментирате! ....а може сум грешка :toe:
Fala so kaza neznaevme porasnala ti inteligencijata za 1 procent radi temata samo stavi i sliki od google da vidame koja e razlikata od mazen i mazen inace nema da znaeme.

Fala so kaza neznaevme porasnala ti inteligencijata za 1 procent radi temata samo stavi i sliki od google da vidame koja e razlikata od mazen i mazen inace nema da znaeme.
Ја сум 100 % сигурен дека Бијонс била ногу зафаната у моменто , па затоа немала време да ставе 5-16 слики да ја објасне посликовито поентата. И хилјаду посто сам сигурен дека чим се поднаприослободе малце одма ке ставе слики и објасненија од научни трудови.
И вие па одма на вреѓање почнувате да го ебам. Не се заебавајте.

порано се женеле, ама муабетите останувале. денеска не им е гајле па не се ни кријат многу.

Back
На врв Bottom