Дали играте фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Дали играте за некој тим?

• Да

Гласови: 92 62,2%
  • Не

Гласови: 56 37,8%

• Вкупно гласачи
    148
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Луѓе, игра ли некој фудбал тука?

не мора со да - не да одговарате, пишете дали сте играле, колку често, ова - она.

Ја на пример не тренирам, ама играм скоро секој ден со другари вака.

Фудбал?

Тоа беше нешто со палки, мали бели топки и кош поврзано?

Ако е тоа тоа, не сум играл никогаш, али сум гледал на телевизија, пред да го забранат.

ЕДИТ: И сум навивал :)

Значи секој (или 99%) кој иде тука на потфорум фудбал игра фудбал барем во слободно време....

Ја изменив анкетата... дали играте за некој тим.
Јас не. Кога е потопло се собираме да изиграме фудбалче, но не играм активно.....

Продолжете на темава...

Ни ја не играм активно некогаш се собираме и ке изиграме ама у последно време поеке со кошаркава така да скоро ич не играмto e to

играм, ама не за некаков тим како Караорман од Струга, туку ние си имаме како "тимче", другарите, и се собираме кога е убаво времето и играме, чисто ради забава и рекреација. :)

Јас се бавам професионално со фудбал играм во Силекс

i ja igram fudbal ama ne u tim poso tuka u tetovo timovite se katastrofa ne mislam na toa deka se slabi tuku nema nikakva oprema, stadionot mesto treva e so zemja, treneri se obicni gradjani i sl.
so eden zbor kazano KATASTROFA
a inaku preku slobodno vreme sekogas igram fudbal so drugari a i ako treniram bi odel do skopje a ovde nikako!

Играм, ама не во тим. На анкетата пишав ДА, ама нема врска. Мислев е прашањето дали играте фудбал?

hehe so dvajcava pogore igram u tim :pos:

Јас играм во општинската лига во Демир Хисар. Моментално се бориме за регион.. 3то место сме засега..

играм али со другарите , за смех... иначе да тренирам ама ич не ме фаќа мерак

тренирав порано во металург едно 4 години но ме стигна староста :D.сега си играм само низ маало со другари

ja maam futbal samo koa ke se sobere ekipa inaku prekarov adriano mi go dadoa poradi toa sto sum imal silen udar kako nego :D

и јас така добро играм, добар сум, како К. Роналдо нешто, ништо посебно

Па пред да дојдам во Норвешка играв фудбал и тренирав у Тетекс - Тетово, почнав уште од најмалите да тренирам стигнав до кадети и еве ме сега во Норвешка, за жал ова Норвежаниве уште не ми дале документи па чекам еве сега да ми кажат дали ќе биде или не, па ако биде здравје ќе гледам да почнам да тренирам у некој клуб ваму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom