Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе 3 батерии?
Колку ја држи? :icon_mrgr:

Мојот касио е купен 2007 година, го носам секој ден и имам сменето 9 пати батерија до сега. Ја држи само две години.
Затоа што имало подолги периоди кога не сум го носел ниту видел па и не сум ни приметувал кога ќе снема батерија затоа. Инаку отприлика да две до четири години трае една батерија во зависност од тоа дали се користи често аларм или светло.

2 од 7 500 може? :icon_lol: Имам fosil minimalist т.е. имам 2 такви едниот со црно кожно ремче другиот кафен. Ваљда ќе дојде нешто ко дрес саат но одговара и за секојдневно носење. Ги земав бидејќи ми одговараат на стилот на облекување.
Доколку во иднина би можел да си дозволам да дадам неколку иљадарки за премиум часовник би одбрал нешто од Cartier, кожно ремче, правоаголна форма.

Фосил е најдобриот избор за некој што купува саат за онака, колку секојдневно да носи и да не се замара.
Пристојна цена, квалитет, скоро сите модели се убави.

Единствен саат што сум го купил е, пред 12год, другите сите сум го добивал за поклон. И 90% од времето го носам само тој.

1000006073.jpg

Саат само автоматик признавам, све друго е играчка за џипери. Имам смартвоч и не ме влече ко саат. Нема душа у него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom