Дали и како ве „извисиле“ на сред секс?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Ама знаеш старите рекле светото не се пипа:sneaky:

Ама јас сум атеист, мене ништо не ми е свето :) Тој имаше избор или да пипне светото, или светото да си најде некој друг што ,,не му е ништо свето,, :)

Ама јас сум атеист, мене ништо не ми е свето :) Тој имаше избор или да пипне светото, или светото да си најде некој друг што ,,не му е ништо свето,, :)
пиши ми пп јас цел живот у темница живеам
*хинт - не сум вампир

претпоставувам ќе добиеш доста ПП за “просветлување“ :pos:

Хеххеехе е да да ако не посегнеш прв некој друг ќе ти го земе.
Инаку не мора да си религиозен за нешто да ти биде свето ;)

Хеххеехе е да да ако не посегнеш прв некој друг ќе ти го земе.
Инаку не мора да си религиозен за нешто да ти биде свето ;)

Се согласувам, само што ,свето, е религиозен термин. Значењето е - исто. :)

Како ме извисиле моментално не ми текнува...ама ми текнува дека последниве 2 месеци 3 пати имам заспано на среде 2пати blowjob, и еднаш sex...зато деца не пијајте многу алкохол :notworthy:

Како ме извисиле моментално не ми текнува...ама ми текнува дека последниве 2 месеци 3 пати имам заспано на среде 2пати blowjob, и еднаш sex...зато деца не пијајте многу алкохол :notworthy:

Да, се деси ова и на моја другарка. Ама позаебано. Типката беше cowgirl, а типот кома :)

Да, се деси ова и на моја другарка. Ама позаебано. Типката беше cowgirl, а типот кома :)
Епа тој едниот пат беше како cowgirl :) ...а како се вика другарка ти ? :)

Да те остават на сред секс, јас пред свршување, со зборовите „ Доста ти е. Малце да те фрустрирам. За 3 дена ќе видиш колку ќе се исплати!“ и тоа на одмор! Сакав да го убијам!!! после, всушност, увидов дека дечкото си има проблем некаков... бррр

Ау бившата... и удрија хормони поради моите зборови. Ми ја зграпки раката си ја стаи во меѓуножјето и фино-лепо девојчево си доживеа оргазам. И после... имав закажано нешто што неможев да го откажам. Демек се договоривме да се вратам и да продолжиме кај што сме застанале. Али кога се вратив беше ептен лута, пошто го изневерила дечкото поради мене. И од тогаш ја немам видено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom