smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.759
- Поени од реакции
- 4.529
Ама знаеш старите рекле светото не се пипаПа, светост во поглед на карактер.Не мислев на друга светост
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама знаеш старите рекле светото не се пипаПа, светост во поглед на карактер.Не мислев на друга светост
![]()
Ама знаеш старите рекле светото не се пипа![]()
пиши ми пп јас цел живот у темница живеамАма јас сум атеист, мене ништо не ми е светоТој имаше избор или да пипне светото, или светото да си најде некој друг што ,,не му е ништо свето,,
![]()
Ама јас сум атеист, мене ништо не ми е светоТој имаше избор или да пипне светото, или светото да си најде некој друг што ,,не му е ништо свето,,
![]()
пиши ми пп јас цел живот у темница живеам
*хинт - не сум вампир
незнам тоа јас, не сум баш сигурен, дај да проверимеКасно палиш, одамна проблемот е решен![]()
Хеххеехе е да да ако не посегнеш прв некој друг ќе ти го земе.Ама јас сум атеист, мене ништо не ми е светоТој имаше избор или да пипне светото, или светото да си најде некој друг што ,,не му е ништо свето,,
![]()
Хеххеехе е да да ако не посегнеш прв некој друг ќе ти го земе.
Инаку не мора да си религиозен за нешто да ти биде свето![]()
Како ме извисиле моментално не ми текнува...ама ми текнува дека последниве 2 месеци 3 пати имам заспано на среде 2пати blowjob, и еднаш sex...зато деца не пијајте многу алкохол![]()
Епа тој едниот пат беше како cowgirlДа, се деси ова и на моја другарка. Ама позаебано. Типката беше cowgirl, а типот кома![]()
Епа тој едниот пат беше како cowgirl...а како се вика другарка ти ?
![]()
Па еве и јас би се согласил да не речам најдовме заеднички јазикСе согласувам, само што ,свето, е религиозен термин. Значењето е - исто.![]()