Дали гравот ве тера на прдење ?

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување

Дали гравот ве тера на прдење.

• Вкупно гласачи
    122
se kladam deka poubav od dedo nikoj ne prajt :) bese vojno lice ko mlad prajt vojnicko gravce prstite da gi izlizis :p

треба на двобој да се стаат гравоите... ама ја ке даам тавче гравче... ке напраиме некој хепенинг под името грав-о-јада 09... хахаахха

У струга на одмор за ручек имавме грав...па потоа имаше трета светска војна у собата ПАпапАПАПапапаПАППАапапапауууу

јас кога ќе јадам грав има земјотрес :pos::pos:pos:

не само грав, секакви протеински јадења

Милојко - иконава на првиот пост ...рулз ..се пресмеав:pos2::pos2::pos2:

Овие можат само вода да ни носат :tv:

пробај јади грав со прилог зелка салата
Пробај со расол,е тогаш да видиш каква револуција ќе има а за секој случај земи си и резерва гаќи :)
Немојте многу да прдите после јадење грав бидејќи некој може да ви каже да му прднете на ОНАКВОТО :pos2:
Ако некој каже дека не прди тој лаже,сите прдат после јадење грав е сега некои помалце а некои и рафално...:pishtoldz

Ама и оваа јадела грав пред излегување :pos: :pos: :pos: :pos:

:tv::tv::tv::tv:

Незнам зашто ама како што прдеж може да те насмее ништо :tv::tv::tv:

Драчево, а на тој првиот сирот и шамар му акнаа :tv::tv:

грав јадам секој петок... не знам така ми остана традиција аахахаххаха., и не неме тера да прдам..уствари.. сум заборавил кога сум прднал последен пат. јбг... а кога бев пал прдав во стилот на ak-47 т.е рамномерно константно.. со периодни повторувања:toe:
кога прдам адреналин пука
возудх лошо мириса :pos2::pos2::pos2:

:tv: Ali decki nema nisto bolji da prdnes dok mocas. Plocki u WC jaka akustika i BRRRRRP :pos2:

Не е само гравот што ме тера на прдење ја секој ден си прдам по 5-6 пути без разлика што сум јадел.

Сеа ја ќе отворам тема..,,Дали кога јадете црешни ве фаќа пролив,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom