Воопшто не се пресудни годините за пријателството, некој кој е многу години постар или помлад од тебе може да ти биде многу подобар пријател отколку што би ти бил некој врсник.
За подобро да се разбереш со човек, мислам дека најголемата разлика во години треба да биде од 2-3 до некаде 5 год. бидејќи после тоа може со некого да бидеш само познаник, а не и пријател, бидејќи е и постар, и се движи и се дружи со друг круг на луѓе, па така сметам дека на некој 30 годишник, нема да му се вклопи убаво во друштво некој со 19-20 год.:smir:
jas ne gi ni biram prijatelite po godini , se druzam so lugje od sekoja vozrast , a najlesno mi ide so mladite generacii bidejki se vrakam vo detstvoto koga muabetam so mladi
Дефинитивно не! Нема врска годините битно е што носи човекот во себе. На форумов има многу млади луѓе кио искрено имаат многу подобри ставови од повозрасните и заслужуваат да бидат добри пријатели.
Со по возрасни нај ми оде муабетот и нај убаво се чуствувам.Со мои врсници ретко бе некој да најдам ашален 2-3 само,а и со по мали од мене е исто ретки се за пример можам братучед ми да го земам кој е 2 год по мал од мене ама е нанивоУ со моето и повеќе
Па до некаде.10 Години разлика е баеги голема, 4-6 години се јаде некако.Но се зависи од околностите, ако си растен со нив, не е толку проблем.Јас се дружам со 2-4 години повозрасни од мене, т.е. со нив сум растен, колкави се - толкави се xD
Ne se ogranicuvam vo vrska okolu godinite na moite prijateli imam postari prijateli i pomali godinite ne mi se ic bitni bitno da ima razbiranje pocituvanje i toa e toa
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.