Дали ги пратите модните трендови ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги пратите модните трендови?

• Да

Гласови: 3 13,0%
  • Не

Гласови: 9 39,1%
  • Малку

Гласови: 11 47,8%

• Вкупно гласачи
    23
Од кога пак е или-или работава?:toe:
Да не се мачам да пишувам повеќе мислам дека се разбираме.

-Не следам мода. Имам три џемпери :)

Сите стилови се поврзани со музиката.
Јас не сум воопшто музички тип. Музиката нема големо влијание врз мене. А најмалку врз облеката.

Следам мода, ама по мое си ја следам.:)
Ако цел град носи лилјаково не значи дека и јас мора да носам лила боја постојано.
Ако цел град носи чизми лаковани не мора да значи дека ради модата сум ги купила, него ми се допаѓаат.
А и кај нас не може човек многу да има сопствен препознатлив стил.
Постои униформираност.
Што носат сите ќе носиш и ти.
Епа како да не купиш лила блуза кога во која и продавница да влезеш има 20 блузи во лилјакова боја (кои се најубавите) и 5 во други бои.
Тоа ти е.
И јас си имам свои замисли што сакам да носам, ама некогаш вртам низ градов 10 пати и гледам на крај дека сепак тоа што го посакувам го нема. И може за сезона до две ќе го донесат и во Македонија.

не ги следам до крај... можи ке стам некоја тренди блуза или незнам шо ама морам да ставам долу старки или нешо...
компензирам... да не изгледам премногу кремски (бљак)... да не изгледам премногу рокерски (ако можи така да се кажи) ... :tapp:
сепак.. не сум роб на модата... :pos2:

се согласувам со россонерка ::):)

марсовче вели дека ги прати модните трендови онолку колку да не изгледа како скитник и марсовец

Ијам едни патики од Германија ги утепав од носење, смрт немаат. Мода ќе пратам немам друга работа, луѓе немаат леб да јадат ја Џанфранко Фере ќе носам.

Pa probuvam da sledam, ama nikogas ne sum kupila i nema da kupam nekoja obleka sto ne mi se sviga a da ja kupam samo zasto e vo moda:) Si kombiniram obleki:smir::vozbud:

Следам мода ,ама никогаш не би облекла нешто што е модерно а да не ми се свига:wink:

Носам се што мене ми се свиѓа, а не што е во мода:smir:

Носам се што мене ми се свиѓа, а не што е во мода:smir:

И јас исто.
Сама си комбинирам облека и секогаш купувам нешто што мене ми стои убаво,нешто во кое што пред се јас се чуствувам убаво и нешто кое што знам да го носам,нормално според пропорциите на телото.
Да не биде сега нешто многу старо и нешто ептен чудно за кога ќе поминам сите мене да ме гледаат,туку нешто сосема прибрано и нешто кое што доликува на моите години.:)

Не ги пратам,не ме прават поубав така да не.

гласам за не...никогаш не сум пратела, ни ќе пратам...стварно не ја разбирам денешнaва мода:pos: носам тоа што мене ми се свиѓа и што ми прилега...:pipi: и нормално...да се осеќам убаво во тоа:helou:

гласам за не...никогаш не сум пратела, ни ќе пратам...стварно не ја разбирам денешнaва мода:pos: носам тоа што мене ми се свиѓа и што ми прилега...:pipi: и нормално...да се осеќам убаво во тоа:helou:

И ја исто.Не пратам, што ме бендиса тоа ќе си го носам.Ако ми стои добро, зш да не...Али да се насочувам само кон тоа што денес се смета ин, најн:nenene:

Не ја следам модата. Носам тоа што ми е удобно и што ми се допаѓа.Поважно ми е да се чувствувам убаво и слободно во тоа што го носам, а не да трпам нешто да ме стега или слично само зашто било модерно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom