Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Како се флертува по интернет? Ќе му пратам смајли што намигнува или ќе му пишам дека има секси аватар?
Нах, кога имам желба за флерт - искачам:)

Последен пат кога пишував на мсн со една девоја, за несреќа девојка ми стоела позади мене, ме удри затилник и рече дека не сака никогаш веќе да ме види.. * irony

Абе во ред .. има секакви.. ама толку глуп да си ^^

Како се флертува по интернет? Ќе му пратам смајли што намигнува или ќе му пишам дека има секси аватар?
Нах, кога имам желба за флерт - искачам:)
Всушност кул емот икони се загарантирана формула за успех.:)
Настрана шала, во последно време се повеќе врски излегуваат од некојси вид на интернет флерт.

Едит: имам кул емот-икони стварно, додадете ме на мсн.:smir:

Па да некогаш кога ми е стварно досадно и немам што да правам убивам досада со флертови на мсн

па нормално коа ми е досадно си барам некоја особа шо ја имам на листа на мсн и почнувам некој си луд муабет колку да си исполнам време и да утепам досада без никакви намери...

би било грев со ваков ник како мојот да не флертувам :)

би било грев со ваков ник како мојот да не флертувам :)

хехе ко видов дека имаш пишано на оваја тема одма го знаев одговорот :) а и во право си ;)

инаку јас си флертувам да , често :pipi:

Понекогаш.Кога ми е досадно го правам тоа,но онака да се отепа време.

хехе ко видов дека имаш пишано на оваја тема одма го знаев одговорот :) а и во право си ;)

инаку јас си флертувам да , често :pipi:
Сакаш да кажеш дека сум предвидлив веќе :)
аааа тоа не чини....не смеам да бидам предвидлив...ќе им здосадам така...треба напротив...Непредвидлив и мистериозен..:)

Флертувам од време на време, сепак е добар тренинг за во реалноста да имаме поголема самодоверба ;) и да не се се најдеме во ситуација "КАКО ДА И ПРИЈДАМ" :nenene:

Незнам како се флертува по мсн :toe:

Ако може некој да ме научи? :))

Незнам како се флертува по мсн :toe:

Ако може некој да ме научи? :))

Боље женско да те поучи, ја ако те учам ќе треба у Норвешка да одиме, сега овозможуваат и они. :)

Иначе, тоа на форумот стручно се вика дудлање, и своевремено заедно со неколку реномирани Проф. д-р, м-р членови приложивме обемна студија во соодветната тема Дудлање, со работен наслов The art of doodling. :)

И тоа. :pipi:

Боље женско да те поучи, ја ако те учам ќе треба у Норвешка да одиме, сега овозможуваат и они. :)

Иначе, тоа на форумот стручно се вика дудлање, и своевремено заедно со неколку реномирани Проф. д-р, м-р членови приложивме обемна студија во соодветната тема Дудлање, со работен наслов The art of doodling. :)

И тоа. :pipi:

Хехе, заборавив да потенцирам дека преферирам жени :wink:

П.С. Давам супер емоти во замена :smir:

И да знам како, не смеам. Дотичната ќе ми исече се што виси, фифи ќе ми завидува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom