Дали е важен сексот во една врска или брак

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е важен сексот во една врска или брак

• Вкупно гласачи
    222
Во ред ,но сепак да бидам поконкретна мислев од здраствени причини кога се случува таа импотентност
Да, сфатив дека збориме за здравствени ситуации и тука се согласувам со тебе. Тоа е исто доколку се случи по X години некоја незгода и ти да го оставиш или изневеруваш. Тоа се деликатни ситуации, се разбира кај секој човек различно.

Секоја жена, под одредени услови, ќе го изневери својот маж. Секоја жена која е незадоволна од својот сексуален живот ќе го изневери својот маж и без тие одредени услови. :)
Да секоја жена која ке го изневери својот сопруг ке те лаже дека е незадоволна од својот сопруг и не го сака ама неможе да го остави заради децата ,впрочем како и секој маж истото што ке ти каже како изговор за своето неверство

Да секоја жена која ке го изневери својот сопруг ке те лаже дека е незадоволна од својот сопруг и не го сака ама неможе да го остави заради децата ,впрочем како и секој маж истото што ке ти каже како изговор за своето неверство

Тоа не е она што јас го напишав. Ти не си интересен соговорник, досадникава си... ;)

Чекај да те ставам на листата на never talking to you again.

Да, сфатив дека збориме за здравствени ситуации и тука се согласувам со тебе. Тоа е исто доколку се случи по X години некоја незгода и ти да го оставиш или изневеруваш. Тоа се деликатни ситуации, се разбира кај секој човек различно.
Да ,како ке постапи во такава деликатна ситуација зависи и човекот ,но сепак жена би била потолерантна и би останала со него и во такава ситуација ,за разлика од машко што не верувам дека би апстинирал од секс и колку да ја сака ,сепак тоа е мое размислување и како јас би постапила во таков случај

Сексот или ќе ви ја спаси или ќе ви ја уништи врската во целост

Како не е важен, важен е да се правиме наудрени.

Vazen i toa kako,so curata posle kavgicki se smirueme so ... ne zblizuva, ne pravi zaljubeni , spojuvaaa i togas ludime !

Последно уредено од модератор:
Многу е важно да има страст јака и да се привлекувате секусално. Ако нема онда не ти е дечко/девојка него другари сте.

Како не бил важен, важен е, битно е само да не те разбере жената/девојката.

Ne vazen ako e dobar,no strasno vazen ako e los:)

Јас би рекол најважен, освен ако не се асексуален пар и поважно да им биде читањето книга у кревет... Според мене најбитна е страста и сексуалната привлечност помеѓу двајца луѓе, кога ја има страста, има и љубов, има и хармонија има све...кога страста ќе почне да се губи онда све иде у к*рац, и тука настапува навиката како втора најбитна ствар у врска/брак...:D

Јас мислам дека е важен, ама не најважен. Ако врската ја одржува само сексот, ондак би биле friends with benefits, или фак бадис :D Ама па и без секс не ја бива работата. Така да, златна средина :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom