831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.014
- Поени од реакции
- 12.693
Што значи ова? Демек : Ја сум машко, мене треба да ми биде простено зашто можам да изневерувам!?
Да, токму така

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што значи ова? Демек : Ја сум машко, мене треба да ми биде простено зашто можам да изневерувам!?
Аха, само вие тешете се![]()
Па мажот е тој што еб. а жената е таа што е еба.. така да треба да се гордеете ако мужот ве изневери, тоа значи дека е алфа мажјак и треба да бидете горди на тоа![]()
Па мажот е тој што еб. а жената е таа што е еба.. така да треба да се гордеете ако мужот ве изневери, тоа значи дека е алфа мажјак и треба да бидете горди на тоа![]()
Ова што го кажа е нешто најглупаво што сум го слушнал... и ти со како тој со бравата и клучот а? Човечко суштество без разлика на полот треба да има морал, а не се угледува на тоа дека имал клуч и отклучувал многу брави.
Ова што го кажа е нешто најглупаво што сум го слушнал... и ти со како тој со бравата и клучот а? Човечко суштество без разлика на полот треба да има морал, а не се угледува на тоа дека имал клуч и отклучувал многу брави.
Тоа е “фраерско“ размислување![]()
ајде бе? не ме чепкај и ти =)
Само без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.Не, не, јас се сложувам со тебе за тоа претходно, ама очигледно они така си размислуваат![]()
Само без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.
Само без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.
А тоа е...?
you're kidding me?
па дека ако изневерат мислат дека ке се скријат и дечкото нема да ги дознае... Девојките често размислуваат така.