831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 6.982
- Поени од реакции
- 12.616
Да, токму такаШто значи ова? Демек : Ја сум машко, мене треба да ми биде простено зашто можам да изневерувам!?
Да, токму такаШто значи ова? Демек : Ја сум машко, мене треба да ми биде простено зашто можам да изневерувам!?
Аха, само вие тешете сеДа, токму така
Аха, само вие тешете се
Значи машки, изневерувајте и бидете алфа мажјаци за да жените се гордеат со вас :pos2:Па мажот е тој што еб. а жената е таа што е еба.. така да треба да се гордеете ако мужот ве изневери, тоа значи дека е алфа мажјак и треба да бидете горди на тоа
Ова што го кажа е нешто најглупаво што сум го слушнал... и ти со како тој со бравата и клучот а? Човечко суштество без разлика на полот треба да има морал, а не се угледува на тоа дека имал клуч и отклучувал многу брави.Па мажот е тој што еб. а жената е таа што е еба.. така да треба да се гордеете ако мужот ве изневери, тоа значи дека е алфа мажјак и треба да бидете горди на тоа
Се согласувам, со тебеОва што го кажа е нешто најглупаво што сум го слушнал... и ти со како тој со бравата и клучот а? Човечко суштество без разлика на полот треба да има морал, а не се угледува на тоа дека имал клуч и отклучувал многу брави.
Тоа е “фраерско“ размислувањеОва што го кажа е нешто најглупаво што сум го слушнал... и ти со како тој со бравата и клучот а? Човечко суштество без разлика на полот треба да има морал, а не се угледува на тоа дека имал клуч и отклучувал многу брави.
ајде бе? не ме чепкај и ти =)Тоа е “фраерско“ размислување
Не, не, јас се сложувам со тебе за тоа претходно, ама очигледно они така си размислуваатајде бе? не ме чепкај и ти =)
Само без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.Не, не, јас се сложувам со тебе за тоа претходно, ама очигледно они така си размислуваат
А тоа е...?Само без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.
Зошто бе идиотски, не е идиотски да изјавиш дека изневерувањето е исти курац кој и да го прави...јас погоре ве рчкав троа. Го опишав "мушкиот" начин на размислувањеСамо без компаративен метод, и саркастични мислења =) има многу машки што размислуваат така, и многу од женските што си размислуваат на свој начин сличен на „нашиот“ кој јас го сметам за идиотски.
А тоа е...?
А зошто ова го класифицираш у категорија “девојки“? Зарем така не размислуваат и машките?you're kidding me?
па дека ако изневерат мислат дека ке се скријат и дечкото нема да ги дознае... Девојките често размислуваат така.