Дали друго машко го видело вашиот алат (МАЖИ)

• Креатор на темата Креатор на темата filip1975
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти е помал од него може да се депримираш а ако ти е поголем помага за самодовербата :Д
Така да како имаш среќа :Д

Ја видов темава и ми се надрви. Не би рекол дека е случајност.

Најубаво беше на базен. Обично се појавуваа извајани тела на мажишта, кои секој ден пешачат, спортуваат и пливаат. Прекрасно беше чувството да се има околу себе толку многу машка голотија...Некои беа и доста обдарени од природата:) Милина, а најубаво беше кога си го пенеа меѓуножјето или цврстите газиња. Милина!

охоо многу пати :) како мали групно ги ударавме у друштво, сум се туширал после тренинг групно, на одмор сме се пресоблекувале во иста соба скроз голи, исто на одмор еден додека се тушира друг се бричи или мести фризура хаха јебига да се заштеди на време :)

хаха јебига да се заштеди на време :)
хаха јебига еден ден ќе ви текне дека за да заштедите пари не ви требаат ни женски и ќе премините од гледање еден на друг на користење еден на друг

Кога бевме мали и кога почнаа да не фаќаат првите ,,грчеви" хахаха, постојано се расправавме кој му бил поголем, е сега интересно беше што тие што имаа помали на нив први и пораснаа интимни влакна, така не доминираа само. Лудило... :pos:

Татко ми. :pos:Коа забораваш да заклучиш врата од вц ќе улета некој. :icon_lol:

Немам против голотија ништо. Секој ден се пресоблекувам во соблекувална гол, а дали некој гледа или не, не знам и немам приметено. :toe:

Во некогашната ЈНА капењето беше групно. Сакале, не сакале...

Во некогашната ЈНА капењето беше групно. Сакале, не сакале...
веројатно и правилниот начин е тоа. без исклучок сите така. тело е тело.

со педерите и се друго, стана сензитивна темата и пореметно е се
Автоматски споено мислење:

Најнезгодно нешто што може да ти се деси на преглед кај уролог е да ти се надрви "малиот":pos:
верувај, смачено му е до степен - пред него а не гледа.
мада другар мој, правеше зафат кај уролог - курот му го среди совршено на изглед и функционално

SITE SME BILE VOJSKA ,VOJNICKA BANJA SEKOJA NEDELA ,ZNACI SITE SME PEDERI SE BANJAS NA METRO RASTOJANIE OD VOJNICKITE DRUGARI ,NEMA VRSKA KAKVI PEDERI SEKOJ STO SLUZEL VOJSKA I MU GO VIDELE I IM GI VIDEL

SITE SME BILE VOJSKA ,VOJNICKA BANJA SEKOJA NEDELA ,ZNACI SITE SME PEDERI SE BANJAS NA METRO RASTOJANIE OD VOJNICKITE DRUGARI ,NEMA VRSKA KAKVI PEDERI SEKOJ STO SLUZEL VOJSKA I MU GO VIDELE I IM GI VIDEL

СиТе сМе бИЛе ВоЈСкА

Ok boomer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom