Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

!Факт е дека со возраста доаѓа и сталоженоста во размислувањето. Ако некогаш сум гледал било како само да удрам, сега веке размислувам зошто би удрил, дали има реална причина и ако би удрил како би удрил што поефектноGarfield напиша:Немој да ти додјам, тој на мене. Море мамата!
Ме грбаеле, сум грбаел и не знам дали ќе има крај, само знам дека сега, од оваа перспектива, потешко пламнувам.

Инаку прагот на толеранција ми е некаде ниско, долу, ама сепак, со голем напор успеав да го зголемам. Само, не дајбоже да ми чепне некој семејство, тогаш не му ја мислам воопшто.doti4nata напиша:awe ti neso ne svati...JAS NEA JA TEPAV
mislam taka wese prvicnata zamisla jebote :kez:
kako ona mene-jas sum mafijas,ne se zaebaam odma pukam i iam precizen pogled muva u let gagjam :pishtoldz
Пер..нејќам да потценувам.....Mesaja напиша:Епа.....ме имаат повеќето у фаца мавнато...
Онака е...ти се превртуе глаата...па глеаш пред тебе 10 души наместо еден...
Garfield напиша:Море пијан да не сум, оти тогаш инхибициите ми се на нулаИнаку прагот на толеранција ми е некаде ниско, долу, ама сепак, со голем напор успеав да го зголемам. Само, не дајбоже да ми чепне некој семејство, тогаш не му ја мислам воопшто.

(2 ili 3 samare ne me fakete za zbor ne gi ni ostev bev kamen pijan
)ama barem da se sekavam na neso od teen days

како и да е ги избегавам на велико не сум тепачКој бе стар? Од мене постар не си сигурно! Ама сеуште, ако ми зачури главата кочницата не додржува, се спушта завесата и мрак ми паѓа на очи и не глеам ништо више. Има моменти кога ќе успејам да се воздржам и максимално се трудам, ама не успевам секогаш.mr_wicket напиша:Стар сум за тепачки, се обидувам се да решам со дискутирање иначе имало времиња коа сме тепале не тепале како нема и јас сум бил малкако и да е ги избегавам на велико не сум тепач
, ако се тепам само трезен може да ме извади од такт некој за да му учукам некоја. Пијан, многу тешко.