Дали до сега сте направиле собраќајка?

• Креатор на темата Креатор на темата PuMbA
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате направено собраќајка?

• да

Гласови: 68 48,2%
  • не

Гласови: 73 51,8%

• Вкупно гласачи
    141
Да еднаш, страшно беше удривме со голема брзина во голф 1 или 2ка незнам што беше за чудо и голема среќа немаше сериозни повреди!
Се усрав упм...:)

Возам еве 7 години и не се случило ништо посериозно.

Еднаш југото ми беше паркирано и ми го удри камион при паркирање. (ова не се рачуна пошто не возев нели).

И пред година дена една случка пред аптеката на угорницата кога се оди накај црниче (има и многу трафики и дуќанчиња тука од десната страна). Еден чичко паркиран беше и јас застанувам пред него да купам лекови од аптеката и кога ете ти од лева страна еден со комбе се буни зашто сум се паркирал тука и карајќи се со овој со комбето не забележав дека колата ми се врати и го чукнав чичково со југото (само го допрев) ама едно од тие ребрата од маската му се скрши. И искочив гледам чичково нервозен и му викам добро бе чика признавам се карав со овој и ми се врати колата и те "бацив". Еве кажи колку чини маската ќе ти купам или ќе одиме да ја замениме на мајстор се ќе ти направам.
Иако беше смешно да ми бара пари или да ме тормози за едно напукнато такво од пластиката кое се санира за 5 мин чикава ми бараше 1000 денари и му ја дадов личната карта и се договоривме следниот ден да одиме заедно да му купам маска па после ми се јави и вика ај ништо демек пази другпат.... и пак му дадов 500 денари.

За вакви работи мислам дека е смешно да бараш пари кога штета немаш или можеш за беспари да ја санираш!! Така постапив кога еден дечко ме удри од позади и ми го изгреба браникот и призна дека е крив и му викам ајде се десило се десило да сме живи и здрави браник е за гребење и си отидовме.
Не би се правел циган за смешни штети кои нити јас нити спротивната страна сакала да се случат и затоа ако се случело или се случи си одам без да барам пари и сл.

ehheee 2-3 pati dosea i toa dobri ,na nikogo nisto a kolite, u kurac....

Еднаш, на Водњанска... не по моја вина, типот со Мерцедес ми пресече пат таму горе каде што се раздвојува патот. Пробав да го избегнам ама он не застана, така да ме однесе во спротивната лента, жива среќа што немаше некој улетан од Водно да се симнува.

Фала му на Бога немаше повредени, ама како се слушна/осети ударот од внатре мислев дека цела предница ми е отидена, ама не беше нешто многу страшно.

Ја бев со Матиз, бај д веј.

па со кола не сум , напраил пошто имам 17 години е не возам. :kesa:

али сум мотор сум правел и тоа страшноо бешее ејј ..
па вака беше :

имав роденден , и правев во една кафана .
бевме купиле многууу алкохол поготово пиво .
и сеа дојде 1 саат и не падат од кафаната поради нарушување на приватен ред и мир , и ние шо ке праеме .. ај ке идеме парк таму да се допиеме и сите по дома. :tapp:

али пазете шо се дешава .. одеме у парко седеме на една клупа .. вие се пивцее ..
јас сум метлаа , и такаа ..
и одеднаш дојде еден другар со мотор. и после пола саат седенка , јас се дерам еден круг окулуу град да ми дае. *до сеа не бев возел мотор* .. :tapp::tapp:
али другарот рече и јас идам со тебе .. ГЛУПАК ејјј :pos2:

и тука се воземе ние излагаме на главна улица и одеднаш јас 60 70 80 90 ајдее политах .. другаро писка одпозадиии :vozbud: :vozbud: :vozbud:

и сеа тука пред полицијата лизгам улегнувам моторот како Валентино Роси , и нормално еден ни се пуштии .. али пошто цајканот вероватно е пијан бил или пак не знаел да возиии не изгубии :pos2: :pos2: :pos2:
и сеа тука улаваме во парк .. и има две крвинки : едната за да излезеш од парко а другата кривина водеше до таа клупа како што седеа другарите ..
и сега одам јас 90 и си викам ај лево ке фатам уше еден круг ...
а другарот одзади посран целиот ме теглии и викаа ајдее десно мајмунее десснооо ..
и јас сеа се мислам тука малце лево или десноо :pos2::pos2: а возам 100 :kesa:
и у последна секунда си велаам ај левооо .. и факам левооо и пааауум .. полетав ..
7 8 метра во воздух , 20 метрина должинааа .. :pos2: Хоуууууллии Шииит ..
и тука довагат сите да видат што се десилоо едно 100 душии .. а јас долее лежааам .. целиот кв ејј .. како хорор филм беше .. али НИШТО НЕ МЕ БОЛЕШЕЕЕЕ ..
и таа нок имав страв да идам дома .. спиев кај еден другар кој што татко му е цајкааан :pos2: :pos2: :pos2:
али за срека жив останав , :toe: ..
фацата ми беше лом .. 1 месец како син на франкејнстајн бееев .. :vozbud:
али фала му на бога , баба напраи еден чудотворен лек , и ми помина се исчисти се ѕа 5 дена :kesa:

доста од мене .. поздрав

додека возев со веспа излезе ми девојче со точок пред патот и јас да не ја згазам претиснах ги и двете кочници одеднаш а задна немав што значи со предната па ка се подлизнах кесе станах.2 недели у кревето лежах :kesa:

ovaa e poslednata od mnogute dosega ...............:toe:

Да, се здрвив у банкина накај Св.Наум... Го лажев стариот дека ме стегнале на паркинг :)) шо да праиш , дете без мозок, 16 год имав.

па со кола не сум , напраил пошто имам 17 години е не возам. :kesa:

али сум мотор сум правел и тоа страшноо бешее ејј ..
па вака беше :

имав роденден , и правев во една кафана .
бевме купиле многууу алкохол поготово пиво .
и сеа дојде 1 саат и не падат од кафаната поради нарушување на приватен ред и мир , и ние шо ке праеме .. ај ке идеме парк таму да се допиеме и сите по дома. :tapp:

али пазете шо се дешава .. одеме у парко седеме на една клупа .. вие се пивцее ..
јас сум метлаа , и такаа ..
и одеднаш дојде еден другар со мотор. и после пола саат седенка , јас се дерам еден круг окулуу град да ми дае. *до сеа не бев возел мотор* .. :tapp::tapp:
али другарот рече и јас идам со тебе .. ГЛУПАК ејјј :pos2:

и тука се воземе ние излагаме на главна улица и одеднаш јас 60 70 80 90 ајдее политах .. другаро писка одпозадиии :vozbud: :vozbud: :vozbud:

и сеа тука пред полицијата лизгам улегнувам моторот како Валентино Роси , и нормално еден ни се пуштии .. али пошто цајканот вероватно е пијан бил или пак не знаел да возиии не изгубии :pos2: :pos2: :pos2:
и сеа тука улаваме во парк .. и има две крвинки : едната за да излезеш од парко а другата кривина водеше до таа клупа како што седеа другарите ..
и сега одам јас 90 и си викам ај лево ке фатам уше еден круг ...
а другарот одзади посран целиот ме теглии и викаа ајдее десно мајмунее десснооо ..
и јас сеа се мислам тука малце лево или десноо :pos2::pos2: а возам 100 :kesa:
и у последна секунда си велаам ај левооо .. и факам левооо и пааауум .. полетав ..
7 8 метра во воздух , 20 метрина должинааа .. :pos2: Хоуууууллии Шииит ..
и тука довагат сите да видат што се десилоо едно 100 душии .. а јас долее лежааам .. целиот кв ејј .. како хорор филм беше .. али НИШТО НЕ МЕ БОЛЕШЕЕЕЕ ..
и таа нок имав страв да идам дома .. спиев кај еден другар кој што татко му е цајкааан :pos2: :pos2: :pos2:
али за срека жив останав , :toe: ..
фацата ми беше лом .. 1 месец како син на франкејнстајн бееев .. :vozbud:
али фала му на бога , баба напраи еден чудотворен лек , и ми помина се исчисти се ѕа 5 дена :kesa:

доста од мене .. поздрав

би рекол шлакната младина... али ни ја не можам да се пофалам и сум помал од дечково... ама исто така и би рекол ДЕЧКО АКО СТВАРНО СИ СЕ АКНАЛ ТАКА ТОГАШ ИМАШ СРЕЌА ШО СИ ЖИВ И ЗДРАВ... пошо ја знам дечки кои со 50 км се акнаа и ... тоа е... :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom