Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се случува...Ме лупна камион, од тие ѓубретарските
ovaa e poslednata od mnogute dosega ...............![]()
eee so e ubavoto tuka???:nenene: heh toa so ne mi se desi nisto:pos2::pos2:Убаво пепе убаво.... ц ц ц
па со кола не сум , напраил пошто имам 17 години е не возам. :kesa:
али сум мотор сум правел и тоа страшноо бешее ејј ..
па вака беше :
имав роденден , и правев во една кафана .
бевме купиле многууу алкохол поготово пиво .
и сеа дојде 1 саат и не падат од кафаната поради нарушување на приватен ред и мир , и ние шо ке праеме .. ај ке идеме парк таму да се допиеме и сите по дома.
али пазете шо се дешава .. одеме у парко седеме на една клупа .. вие се пивцее ..
јас сум метлаа , и такаа ..
и одеднаш дојде еден другар со мотор. и после пола саат седенка , јас се дерам еден круг окулуу град да ми дае. *до сеа не бев возел мотор* ..![]()
али другарот рече и јас идам со тебе .. ГЛУПАК ејјј :pos2:
и тука се воземе ние излагаме на главна улица и одеднаш јас 60 70 80 90 ајдее политах .. другаро писка одпозадиии![]()
![]()
и сеа тука пред полицијата лизгам улегнувам моторот како Валентино Роси , и нормално еден ни се пуштии .. али пошто цајканот вероватно е пијан бил или пак не знаел да возиии не изгубии :pos2: :pos2: :pos2:
и сеа тука улаваме во парк .. и има две крвинки : едната за да излезеш од парко а другата кривина водеше до таа клупа како што седеа другарите ..
и сега одам јас 90 и си викам ај лево ке фатам уше еден круг ...
а другарот одзади посран целиот ме теглии и викаа ајдее десно мајмунее десснооо ..
и јас сеа се мислам тука малце лево или десноо :pos2::pos2: а возам 100 :kesa:
и у последна секунда си велаам ај левооо .. и факам левооо и пааауум .. полетав ..
7 8 метра во воздух , 20 метрина должинааа .. :pos2: Хоуууууллии Шииит ..
и тука довагат сите да видат што се десилоо едно 100 душии .. а јас долее лежааам .. целиот кв ејј .. како хорор филм беше .. али НИШТО НЕ МЕ БОЛЕШЕЕЕЕ ..
и таа нок имав страв да идам дома .. спиев кај еден другар кој што татко му е цајкааан :pos2: :pos2: :pos2:
али за срека жив останав ,..
фацата ми беше лом .. 1 месец како син на франкејнстајн бееев ..![]()
али фала му на бога , баба напраи еден чудотворен лек , и ми помина се исчисти се ѕа 5 дена :kesa:
доста од мене .. поздрав