Дали девојките препознаваат неискусни мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањето е како ќе го познае,иначе за редење сама ќе си ја нареди,сигурно нема да чека да се раздени барајќи го отворот:smir:Ќе му покаже што како,ќе ја преземе играта во свои раце и после фраерот ќе испадне надвор и ќе каже како ја растурил од ебење:pos2:
zasto ne ja prezeme igrata vo svoi race uste od samiot pocetok?pa ako i mazite pravat taka kako zenite,t.e. cekaat da vidat sto oni ke napravat pa posle oni da ja prezemat igrata i da pokazat sto kako,mislis li deka ke ispadne nekoja devojka deka e iskusna?jas mislam ne,jas ke cekam,ona ke ceka,i kaj e tuka seksot,kaj e tuka iskustvoto?

zasto ne ja prezeme igrata vo svoi race uste od samiot pocetok?pa ako i mazite pravat taka kako zenite,t.e. cekaat da vidat sto oni ke napravat pa posle oni da ja prezemat igrata i da pokazat sto kako,mislis li deka ke ispadne nekoja devojka deka e iskusna?jas mislam ne,jas ke cekam,ona ke ceka,i kaj e tuka seksot,kaj e tuka iskustvoto?

Па нели е сам почеток ова за кое зборувам?

Па нели е сам почеток ова за кое зборувам?
pa ne bas.eve na pr.
zemaat se soblekuvaat devojkata go faka deckoto za organot,go popaluva,zema si go stava,ja zapocnuva igrata,a deckoto ja sledi i...se e ok...kako ke primeti deka e neiskusen?

pa ne bas.eve na pr.
zemaat se soblekuvaat devojkata go faka deckoto za organot,go popaluva,zema si go stava,ja zapocnuva igrata,a deckoto ja sledi i...se e ok...kako ke primeti deka e neiskusen?

Еми што ќе и е тогаш,боље вибратор нека земе и нека си го стави.нели:)
Жената ќе му даде две напред,да ја покаже машкоста,ако види не бидува го претвора во вибратор,ама од оние со најслаби батерии,додека се качила,се симнала,мускул на нога и домче плаченка:pos2:

Еми што ќе и е тогаш,боље вибратор нека земе и нека си го стави.нели:)
Жената ќе му даде две напред,да ја покаже машкоста,ако види не бидува го претвора во вибратор,ама од оние со најслаби батерии,додека се качила,се симнала,мускул на нога и домче плаченка:pos2:
e pa ako e sprotivno,pa sto ke mu e ona togas,neka zeme neka si kupi kukla od onie na naduvanje,barem nema da mu kazuva kolku e ona iskusna a kolku e on neiskusen.

eve ti moj licen primer,jas se utepuvam od izveduvanje novi pozi,menjanje agli i sl,a devojkata mi vika;citiram "ova ako e seks...",i jas normalno i kulturno se trgnav zemav si legnav,racete pozadi glava i i rekov;citiram"poveli,pokazi sto e seks",i normalno ,devojkata sto tolku se pravese iskusna ne znaese ni da mrdne,a be bas nisto.

e pa lesno e da legnes, da ostavis drug da gi vodi rabotite ,a ti da ocenuvas ,kritikuvas i da se pravis pameten i iskusen,zemi pokazi na delo pa da vidime,neli.:toe::smir:

e pa ako e sprotivno,pa sto ke mu e ona togas,neka zeme neka si kupi kukla od onie na naduvanje,barem nema da mu kazuva kolku e ona iskusna a kolku e on neiskusen.

eve ti moj licen primer,jas se utepuvam od izveduvanje novi pozi,menjanje agli i sl,a devojkata mi vika;citiram "ova ako e seks...",i jas normalno i kulturno se trgnav zemav si legnav,racete pozadi glava i i rekov;citiram"poveli,pokazi sto e seks",i normalno ,devojkata sto tolku se pravese iskusna ne znaese ni da mrdne,a be bas nisto.

e pa lesno e da legnes, da ostavis drug da gi vodi rabotite ,a ti da ocenuvas ,kritikuvas i da se pravis pameten i iskusen,zemi pokazi na delo pa da vidime,neli.:toe::smir:

Те разбирам што сакаш да кажеш,но прашањето на темата е до нас жените.Јас објаснив како и претходно низ страниве,се препознава неискусен од искусен,исто како и кај жените.
А дали двајцата одговараат во сексот е друга тема.Може и двајцата сакаат се да погодат,но има еден клик што или ќе ги спои или ќе ги раздели,страста решава се.Ако ја има неа има добар секс,ако ја нема макар и најдобрите љубовници на светот да се сретнат се е џабе.

Od prethodnoto kazano definitivno se potvrduva pretpostavkata deka zenite sakaat iskusni mazi i mazi koi poveke opnale u svojot zivot t.e se poveke iskusni, a mazite sakaat uslovno kazano bespomosni devojki ili pak devojki sto tie ke gi doziveat bespomosni vo smisla na naivni(devojki koi pomalku iskusile od zivotot-pomalku partneri). Zatoa sovet do devojkite koi se zalat deka malku mazi im priogaat,a pritoa izgledaat sovrseno, mozebi gresam , no pretpostavuvam deka ste premnogu samouvereni i ocigledno sakate da go istaknete toa, a zenskata samouverenost go plasi mazot- barem na moment glumete zrtveno jagne,a potoa cel zivot ke bidete THE BOSS IN THE HOUSE.

Лесно се препознаваат неискусните дечки ..или многу зборат (ја ова ја она ја вакви девојки сум имал онакви ..све риби пи*ки оваа сум ја мувал онаа итн..бла бла глупи муабети:sick:)
Или страв им е од девојка се срамат па се повлечени и тешко е да почнат нормално да зборат....и коа ке се опуштат од некоја причина бегаат после некое време...чудно ..
А искусните опуштени се максималноооо и ДОБРО ја познаваат женската психа и мозок! И знаат што кога каде да направат и речат...не се губат у муабет, ни у тоа што прават..сигурни у себе.

И девојки нејкат неискусни,несигурни дечки у себе генерално;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom