Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДА запиши седали да се записам на факултет за Ликовни уметности кажете ве молам :helou::helou::helou::helou::helou::helou:
Не треба прво средно да одлучиш кај ќе се запишуваш?Ко што ме служат очиве имаш 14 години.Додека си у средно стопати ќе се премислиш за каде на факултет.
Ако сум нешто у забуна,ондак запиши се,ако ти иде и ако сакаш тоа,не знам што бараш мислење од нас,не сме ти ни нешто родители ни па ние одлучуваме кај ќе се запишуваш.
Јазичари, компљукторџии, правници има да земеш и да ринеш низ земјава. Пола работат ко келнери, 40% седат дома и мрчат за владата и за тоа како не чинело ништо и 12.5% проработуваат по нешто ама кратко. Со ова дојдовме до бројка од 102.5% имплементиран просек бај сињор Амди.пал4е, немој. нема просперитет. нема леб. гледај од економски аспект. иди нешто јазици, или општа гимназија, за после да одиш на IT технологии. =)
едит-глеам прашуваш за факс, ама ти кажав средно според годините што ги имаш наведено.
мада, истото важи и за факс =) јазик или компљуктори.
има, што не значи дека сите се способни.Јазичари, компљукторџии, правници има да земеш и да ринеш низ земјава. Пола работат ко келнери, 40% седат дома и мрчат за владата и за тоа како не чинело ништо и 12.5% проработуваат по нешто ама кратко. Со ова дојдовме до бројка од 102.5% имплементиран просек бај сињор Амди.
Башка само на Ликовна Академија дипломите не ги даваат во конусоидни куртони т.е. се поразлични од другите дипломи кои се во конусоидна форма и можеш да си ги бутнеш во аналниот отвор
Ти со четворчето
Ако те влече уметноста иди, терај си работа таму и не му ја мисли многу.