Дали да го чекате и по сето тоа што ви го направил?

• Креатор на темата Креатор на темата forbiden
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа си имаш работа со чоек шо уствари нема животна цел и незнај шо сака во животот. Таквите, се најлоши. Знај да се лигај, ама утре-задутре пу пу неважи и ќе се премисли.

едно неверство кое е тотално без емоции и направено во пијана состојба,а вие сте во врска.ви збори дека ве сака и дека единствено нешто што сака е да му простите и рони солзи пред вас,и дека никоја друга не го интересира вие сте таа што ја сака.
Жолт картон, и 2 минути надвор од игра.

по месец,слушате дека се допишува со својата бивша и и вели дека ја сака
Црвен картон!

Незнам шо уште се замараш со него... то шо го збора дека “не сака да те повреди тинтири минтири“ уствари го имаш на збор, а на дело го имаш обратното...

Уште ко ќе слушнам дека се допишува со бившата и и вика дека ја сака, нема да чекам да ме стаи на стенд бај, пошо и ја сум чоек со чувства, туку ќе му кажам на неодлучното говедо да одјебе и ќе си најдам друг одлучен МАЖ, а не пи*ка :pipi:

Ма какво чекање бе..гледаш дека ни самиот не знае што сака..де кај една де кај друга па чекај сеа пауза малце..Смешки...:nesvest:

mislam deka ima samo eden odgovor.neznae sto saka i sto mu se moznosti vo ovie godini da napravi.de saka da e so mene de so druga,a ne mu se svidi ako kazam deka ke me izgubi .mozebi uste mu treba vreme da porasne,m?

mislam deka ima samo eden odgovor.neznae sto saka i sto mu se moznosti vo ovie godini da napravi.de saka da e so mene de so druga,a ne mu se svidi ako kazam deka ke me izgubi .mozebi uste mu treba vreme da porasne,m?
Како што сите ти кажавме, ние НЕ мислиме така и не гледаме причина зошто уште да му дадеш шанса.

Ако ти не мислиш така и планираш сега да не убедуваш дека може не сме во право и дека работите можат да се средат со тек на време ондак не не замарај и не не ни прашувај воопшто за мислење на темава.

Или ти го постави прашањево со надеж дека ние ќе ти кажеме „не се сеќирај, веројатно му треба малце време ама се ќе се среди“ :tapp: Искрено, многу си очајна.

Не, НЕ верувам(е) дека „му треба време да се одлучи“ и дека има некаква шанса работите да се средат. Штом такви работи ти кажал и направил ондак ГОТОВО Е, целата врска ви е чиста глупост и он си игра мајтап. Ти ако си гуска ондак верувај му и терај си со него, ама ние ти кажуваме дека реално гледано не треба да продолжиш со него. Така да не се обидувај сега да најдеш нови рачки дека не сме во право и дека можеби има шанса. Ако продолжиш со таквото размислување ондак си многу наивна...

fintata e sto ti si masko,a ovoj problem e predlozen od strana na zenskiot pol.taka da ova tvoe misnje delumnoo i ne e za zenski pol.ako toa go napravi zena togash vekje ne e zena nego ima vtoro ime :)

Леле аман сите исто те советуваат тебе не ти чини, за секој наоѓаш замерка. Детето си игра со тебе. Убаво рече погоре, ќотек за него. Она ќе го чекала бе!!

Најубаво нов дечко и терај работа..Па после може он ќе те моли :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom