Дали Братот Љубе го “преобратија“ во Хаг?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Хм.....интересно:vozbud::vozbud:Дволичност???Дволичност знаеш ли што е?Кога ќе го гледаш македонскиот народ во очи и ќе му кажеш дека ВМРО никогаш нема да коалицира со терористи,а после некое време да го направиш ТОА,без да помислиш на МАКЕДОНСКИОТ НАРОД И НА ОНИЕ КОИ СЕ БОРЕА И ГИНЕА ЗА МАКЕДОНИЈА.

Makeдонка колку годинчина имаш?Ако имаш доволно би требало да се сетиш дека пред ВМРО-ДПМНЕ некој друг ветуваше дека и тие никогаш нема да коалицираат со ДУИ па кога стасаја изборите ќе се испотепаја да влезат во коалиција со терористите.Атоа нее дволичност?

Makeдонка колку годинчина имаш?Ако имаш доволно би требало да се сетиш дека пред ВМРО-ДПМНЕ некој друг ветуваше дека и тие никогаш нема да коалицираат со ДУИ па кога стасаја изборите ќе се испотепаја да влезат во коалиција со терористите.Атоа нее дволичност?

Прво и основно,девојка за години не се прашува.Полнолетна сум,а и знам дека и некој друг ветувал дека нема да коалицира со терористи,само што тие тоа го кажуваа 2-3 месеци пред избори.А ВМРО како патриотска партија на чело со ПАСТИРОТ уште од 2002 год. го убедуваа македонскиот народ дека НИКОГАШ НЕМА ДА КОАЛИЦИРААТ СО ТЕРОРИСТИ.Гледам дека не си разбрал во кој контекст реплицирав за дволичност,па можеш да се потрудиш и да прочиташ.:smir:

Па случајно напишала македонка1985, ќе си земам слобода да претпоставам дека има 22/23 години.

Уште ако се вика Катерина, ќе отворам една Т'га за Југ. :pos2:

Па случајно напишала македонка1985, ќе си земам слобода да претпоставам дека има 22/23 години.

Уште ако се вика Катерина, ќе отворам една Т'га за Југ. :pos2:

:pos2::pos2::pos2:Не се викам Катерина,не отварај Т'га :nenene:

Прво и основно,девојка за години не се прашува.Полнолетна сум,а и знам дека и некој друг ветувал дека нема да коалицира со терористи,само што тие тоа го кажуваа 2-3 месеци пред избори.А ВМРО како патриотска партија на чело со ПАСТИРОТ уште од 2002 год. го убедуваа македонскиот народ дека НИКОГАШ НЕМА ДА КОАЛИЦИРААТ СО ТЕРОРИСТИ.Гледам дека не си разбрал во кој контекст реплицирав за дволичност,па можеш да се потрудиш и да прочиташ.:smir:

Уф уф.Лута некоја девојка.Денес не може човек да биде сигурен на кого му пишува.Еден си пишал женски псевдоним па ко му пишав како на женска испадна дека е маж.:pos2::pos2::pos2:Нема везе ама кога веќе се лутиш и кога зборуваш за дволичност дај кажи ми еден политичар кој нее дволичен.

Токму тоа ми беше зборот,иако е најмалку комуњар во ДПМНЕ каде ги има со лопата да ги ринеш,го направија како да е поголем комуњар и од Бранко со Шеќеринска и Бучко заедно со Заев.Можеби Љубе после ваквото “прогласување“ за комуњар треба да се пријави за председател на СДСМ.
:toe:

Можеби најдобриот предлог до сега.Време е СДСМ некој да ја извлече од агонијата и самобендисаноста во која се наоѓа. А после е лесно ќе го кандидираат за председател бидејќи во моментов тие повеќе го бранат од неговата матична партија.

П.С. Ем Брат Љубе сит ем СДСМ-овци на број :pos2:

Можеби најдобриот предлог до сега.Време е СДСМ некој да ја извлече од агонијата и самобендисаноста во која се наоѓа. А после е лесно ќе го кандидираат за председател бидејќи во моментов тие повеќе го бранат од неговата матична партија.

П.С. Ем Брат Љубе сит ем СДСМ-овци на број :pos2:

Ќе му се налути ДПМНЕ па од инает ќе си го земе Б.Ц. за Генерален Секретар наместо Протуѓеров.:pos2:

abc za protugerov si vo pravo no da e samo toj od prefarbanite sdsovci vo vmro dpmne.prosto ne znam dali vmro e sds ili sds se vrmo:pos2:

abc za protugerov si vo pravo no da e samo toj od prefarbanite sdsovci vo vmro dpmne.prosto ne znam dali vmro e sds ili sds se vrmo:pos2:

Тоа ти е “кад луд јебе збуњеног“,одиш во штабот на ДПМНЕ и гледаш како некој ти се прави “главен“,а само до пред некоја година завиткан во знамето со “трендафил“ ти се смеел во лице оти си бил антикомуњарски настроен,ама неговите победиле.По некоја минута разбираш дека дечкото е координатор во штабот на партијата која само до пред 3 години ја омаловажувал како “дувло на ретардирани“,тугаш сваќаш дека можеби човекот бил во право.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom