Bratot
Стоик и Машкртник!
Мислев дека темава за Љубе ја отвори?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев дека темава за Љубе ја отвори?!

Prashanjeto mozebi treba da glasi:
Koj go finansira Bratot na Zevsusa inaku drugar na Dosta, Ljubcho, Milosh, Srbinovski....od izleguvanjeto od Hag do deneska.????
Ljube nee politicar . Pred se biznismen i slatkari nikako nemoze da bide predcedatel .Ne samo sto so predhodnive nise smeese cel svet ta so ovoj ke ne zakopa
a koj ke go glasa bratot ljube?
![]()
Писмениот fanatic:pos2::pos2::pos2
REDCEDATEL:pos2::pos2: Се согласувам со тебе,не може да биде,затоа што ваква функција како што си пишал не постои,ама затоа ќе биде ПРЕТСЕДАТЕЛ на Република Македонија.:smir:е добро де луѓе сме грешиме немој многу паметна да се праиш:smir:а дека Љубе ќе биде претседател тешко од кога почна да планира да се кандидира народот се помалце го сака а и по тоа на алсат...хехехехехе.......За џабе ли оди рекламата Образованието е сила,образованието е моќПисмениот fanatic:pos2::pos2::pos2
REDCEDATEL:pos2::pos2: Се согласувам со тебе,не може да биде,затоа што ваква функција како што си пишал не постои,ама затоа ќе биде ПРЕТСЕДАТЕЛ на Република Македонија.:smir:

koj ke go glasa ljubeta? vmro clenstvoto?haha ili sdsm? aj moze albancite
pa i vo vtor krug ke vlegol
ajde bre dosta gluposti iznakazavte.

:pos2::pos2::pos2:зошто на оваа анкета повеќе да и се верува??Очигледно си имал добро перење мозок со анкетата од ИРИ,затоа што не беше целосно прикажана,па прашуваш кој ќе гласа за Љубе Бошковски.Еве ти линк:http://www.e-novine.com/sr/region/clanak.php?id=21225 и ќе видиш каква е реалната анкета на ИРИ,која не смееше да се прикаже во целост поради ПАСТИРОТ,а е објавена на сите српски и хрватски сајтови.Еве ти скратена верзија од напишаното:
Aktualni predsjednik države Branko Crvenkovski, koji je najavio da se neće ponovno kandidirati, treći je na listi popularnosti sa 7 posto, kao i njegova stranka Socijademokratski savez s 9 posto izjašnjenih građana. Boškovski je najpopularniji predsjednički kandidat s potporom od 52 posto, pokazalo je IRI-jevo istraživanje.![]()

е добро де луѓе сме грешиме немој многу паметна да се праиш:smir:а дека Љубе ќе биде претседател тешко од кога почна да планира да се кандидира народот се помалце го сака а и по тоа на алсат...![]()
И ова ќе треба да го знаеш кога ќе бидеш полнолетен:pos2::pos2::pos2:зошто на оваа анкета повеќе да и се верува??
Ако беше точна сигурно ќе ја објавеа на некој наш медиум :wink:
За владејачката партија би гласале 38 проценти граѓаните, покажува анкета што ја спроведе Американскиот републикански институт - ИРИ од 16 до 20 декември минатата година врз 1.108 испитаници.![]()
е добро де луѓе сме грешиме немој многу паметна да се праиш:smir:а дека Љубе ќе биде претседател тешко од кога почна да планира да се кандидира народот се помалце го сака а и по тоа на алсат...![]()
не сваќам во кој дел од постот ти кажувам за кого да гласаш?:pos2::pos2::pos2:Ме изнасмеа.Дојде ред дете од 16 години без право на глас да ми кажува за кого да гласам и колку се праам паметна:pos2:
хехехе......можеби кога ќе имаш право да гласаш(со 18 години,односно полнолетство) тогаш кажи за кого да гласам.А и уствари мојот глас е мое правоИ ова ќе треба да го знаеш кога ќе бидеш полнолетен
:pos2::pos2::pos2:зошто на оваа анкета повеќе да и се верува??
Ако беше точна сигурно ќе ја објавеа на некој наш медиум :wink:
За владејачката партија би гласале 38 проценти граѓаните, покажува анкета што ја спроведе Американскиот републикански институт - ИРИ од 16 до 20 декември минатата година врз 1.108 испитаници.![]()
А ако е точна не разбирам зошто ни еден Македонски медиум не би ја објавил?Не се сите медиуми Вмровски па да на ја објавуваатПа анкетата е точна и пишав зошто не е објавена во наши медиуми.:helou:
А ако е точна не разбирам зошто ни еден Македонски медиум не би ја објавил?Не се сите медиуми Вмровски па да на ја објавуваат