Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
kolku neinformiran si......zal mii e za tebe!!!!!!!!!!!!!
Ко ќе ја прочиташ убо библијата нема појќе да ти биди жал за мене туку ќе се водушевуваш од мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku neinformiran si......zal mii e za tebe!!!!!!!!!!!!!
Ко ќе ја прочиташ убо библијата нема појќе да ти биди жал за мене туку ќе се водушевуваш од мене.
hahha ne veruvam...zatoa sto jas ne veruvam vo gluposti...vo bajki...:pos2:
Ти не веруваш ни дека веруваш, али не бери гајле мал си и телото се уште ти расте и се развива али еден ден ќе разбериш (ако пазиш на исхрана јадиш витамини и не пиеш цигари и алкохол дур си уше во фаза на развој)
nema potreba da veruvam vo biblijata zato sto imam jas sveta knigo vo koja da veruvam toa e kuranot...
Свето писмо е свето и важи од првата буква до последната точка. Нема во едно Свето писмо нешто што е “посвето“ а нешто што е “помалку свето“ или с краја да е - не важи појќе. Па обичен параграф од човечки закони кој престанува да важи се бриши и не се објавува во следните изданиа не законикот а камоли Бог да остави правила и прописи кои не важат во светата книга. Значи, кога бог вели “Не јади свинско“, Почитувај Сабота“, “Обрежувај се“, “Убиј неверник“ тоа си важи . Не е ова собраниски деловник па со амндмани да се менува па “точка 32, 43 и 45 став први не важат од ден тој и тој“.
АА ти му припаѓаш на тој бог... па добро не е лош и то је силен бог. Нема збор. Меѓу појаките се убројува.
А бе стварно е добро супер бог е муслимански имам читано за него, додуша тој не е ко христијанскио бог вешт во магии (да оживува мртви да прави вино од вода да оди по вода...) али има добар речник и текстови и напишал книга. Јас мислам дека Христос, Алах, Кришна, Кронос и Мазда се најаки од боговите. Тие се како главни во светот. А после идат овие шо се подолу шо немаат толку сили и магии како нив.не дека му припаѓам на овој бог..туку само овој бог постои и кај муслиманите истиот е и кај христијаните....само што ние не го сметаме исус како син на господ туку го сметаме како профет,ме разбираш..
и баш сум срќен што сум муслиман,навистина се гордеам со тоа...
поздрав
не дека му припаѓам на овој бог..туку само овој бог постои и кај муслиманите истиот е и кај христијаните....само што ние не го сметаме исус како син на господ туку го сметаме како профет,ме разбираш..
и баш сум срќен што сум муслиман,навистина се гордеам со тоа...
поздрав
А бе стварно е добро ...
Те молам ВСÈДРЖАТЕЛНОТО СЛОВО БОЖЈЕ да не го споредуваш со некакви маѓии!
Простено да тие!
Добро не е се магија, тука се користени и хипнози и трикови. Тоа денес не е чудо пошто и Крис Ејџел и Дејвид Коперфилд можат да прат такви “чуда“ али за то време и со таква технологија беа стварно атракција.
bravo i jas mislam kako tebe i taka ke bide zasekogas.....biblijata odamna prestana da vazi....toa e fakt
да така е .!
арррно ама и Куранот престана да важи
Мојсеевиот- Шеријатски закон е укинат уште пред 2000 години
и никогаш и немал ветување за вечен живот
џабе шиткате вечни животи ветришта магли и виулици
како кога и вас никогаш никој не ви ветил вечен живот