Дали би заминале во странство?

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би прифатиле да одите во странство?

• Да

Гласови: 485 77,7%
  • Не

Гласови: 139 22,3%

• Вкупно гласачи
    624
Не бре не станувам роб на странците... Поарно ке се мачам да учам, отколку да се мачам да носам вреќи цемент или кофи малтер...

Кога би имала таква шанса, без размислување си идам од Македонија!!!!:helou:

дефинитивно да,заминувам и не размишљам да се враќам од локал патриотизам у државчево не се добија ништо
прва шанса и чао рагаца лов ју олл :helou:

teskoto

jas sum veke dve godini vo stranstvo i da znaete deka od doma nema poubavo,kolku ima tolku tuka si rob od 12 vek samo da znaete koj ne e bil vo stranstvo toj nisto ne znae samo na usta e dobar da otide da vide kako se zarabotuvaat parite so mnogu golema maka

P.S.Drugari sedete si doma od doma nema poubavo veke go imam oseteno toa na moja koza nemoj i vie da go osetete

тоа е планот! па сега со Господ на пред!
а за робови и слично...сигурно нема да ти дадат пари ако седиш на столица цел ден (добро има и такви привилегирани луѓе) за да стигнеш таму мора да почнеш од малку... No pain, no Gain...:smir::helou:

ехеееееееееееееееееееее само да имам прилика и ќе си бегам............:pipi:

Abe lesno e da se kaze tesko e da se napravi.....
Jas sum vo stranstvo i ne bilo se taka rozovo kako to kazuvaat, rabotam dve raboti nemam mnogu vreme za odmor ama barem me plakjaat, mi nedostigaat moite doma ama so vreme se naviknav ovde. So dobra volja se se moze.

Da ke zaminam...bilo kade...Bugarija, Kipar, Grcija...samo da e stranstvo!!!

да би заминала без размислување здравје на лето ке си летам:)

Би заминал но, никогаш нема да заборавам на Македонија, особено не Струмица. Секогаш би ги сакал и постојано би се навраќал на овие краишта.

Ако ни го променат името и се случат работи кои ни во сон не ми дошле дефинитивно ке заминам одовде!

jas sum veke dve godini vo stranstvo i da znaete deka od doma nema poubavo,kolku ima tolku tuka si rob od 12 vek samo da znaete koj ne e bil vo stranstvo toj nisto ne znae samo na usta e dobar da otide da vide kako se zarabotuvaat parite so mnogu golema maka

P.S.Drugari sedete si doma od doma nema poubavo veke go imam oseteno toa na moja koza nemoj i vie da go osetete

Штом не ти е убаво а седиш таму значи ти си мазохист. Врати се во Македонија :wink:

Bez razmisluvanje bi otisol od ovdeka, mn, malce raboti me vrzuvaat ovde, i ne bi imal na griza kogo ostavam, i kako i sto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom