Дали би заминале во странство?

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би прифатиле да одите во странство?

• Да

Гласови: 485 77,7%
  • Не

Гласови: 139 22,3%

• Вкупно гласачи
    624
Не би заминал нигде тука сум роден тука ке умрам

Ехееее и тоа како. Би отишол во Италија, односно во Рим.

bi zaminal i toa kako cekam samo da zavrsi godinava skolska i letam za Dubai kaj prijatel :)

Vo stranstvo ke odes 1/mesec i pak ke sakas da se vratis,ke ne mozas da izdrzas i jas taka letoto bev za Canada i se vrativ za 1-mesec :Dmnogo e tesko nema tama sloboda. i ne mozas da kckas c.s na kajgana:d hehehehhe

Daj neka me zakare nekoj so nego bilo deka .xexexexe
posebno za Dubaj XEXEhehehe:D
"TENK" i jas idam so tebe:D

Би сакала да заминам,зашто таму сепак има подобра иднина,но сепак не е лесно тука да се остави СЕ, се сто е стекнато до сеа,иако и таму ке се стекне. Али сепак не е лесно да се остават пријателите, уште помалце роднините.. ама сепак ако се работи за нашата иднина...јбг
АЛИ колку и да ти е убаво никат нема да ти биде убавко како што ти е ДОМАА т.е. у Македонијава наша...т.е. во скопјево... сепак ова е само наше скопје,тука ни е сеееее :):)

definitivno DA zasto tuka nema poveke zivot samo najpametnite i tie bez pamet mozat da preziveeat tuka site drugi ke KRPAT od den za den

Колку нема само да си отидам од државава.Можеби би избегал на 2-3 месеца во странство,нормално по работа или шетање.Тука ми е се,другари,фамилија,и други работи.Ми се свиѓа тука,ако не ви се свиѓа на вас тоа е ваш проблем:ne:

Не. Дефинитивно не. Овде имам се. Друштво, фамилија... А и таму дали ке ме прифатат како што треба.. Дали ке најдам добри другари како овде..

не, не би заминала овде ми е убаво навистина

U stranstvo bi ziveel samo ako tuka nemam za leb. Ali toa nema sansi da se desi taka da ostanuvam u Nasava ni najmila Makedonija. Se sto si prael tuka da ti propadne za + 500 evra?? Neee....

Абе и ја би идел зш веќе кај нас живот нема. Викаа ќе се подобри ситуацијава ама од тоа викање поминаа 15 години епа сега ќе цитирам онаа од рекламана шо беше на а1 "Више немам кај да се обратам, више пукнав" Па и би си отишол

Нормално дека би заминал. Сите другари ми бегаат по странство. Еден отиде во Лондон, друг во Минесота, трет во Токио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom