Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
Мразам помодарски изјави...

Ај вака

KaKtus или другите што го мразите старото Фичо...

Зошто го мразите уствари?

Ако ви кажам дека е чист Fiat (Fiat 600) ќе ви се смени мислењето?
Најточно последниот модел 750 е Fiat 770S, а 850 школката од 770S а моторот од Fiat 850!

Ma kakvo fico katastrofa od kola iako toa mi bese prvoto prevozno sredstvo i bese extra vo sporedba so drugi.

фичо ми е онака го мразам зошто еднаш имав судар со фичо на воно али пегличка ти е нај закон има многу луди пеглички онака спортски направени...

Сепак причините за да го мразите Фичото се глупави...мое мислење е тоа. Зборуваме како количе...вие ако сте лудувале со него тоа е друга работа! Секоја кола така треба да се мрази. Шумахер требаше да го мрази Ферари оти излета од патот и ја скрши ногата...

Fico definitivno!!! Toa e kolata na koja se nauciv da vozam. Inace seuste go imam od 70 godina e ama nikoj ne go vozi mi stoi taka vo dvor. Ama napraveno e kako novo fabricki i nisto nema smeneto. Stom nabavam sliki ke gi stavam.

niko_cobra, уште да е зачувано како што викаш кажвај цена!

Пегли4ка ruleZ нема подобро коли4е 10 години ја имаја моите па секаде не има носено, какви снегови во битола на зима паѓаат тоа на прва палеше. економично, деловите безпари, мале4ко сегде го збира... многу згрешија шо ја продадоа, мајками не ја прежали :)

niko_cobra напиша:
Fico definitivno!!! Toa e kolata na koja se nauciv da vozam. Inace seuste go imam od 70 godina e ama nikoj ne go vozi mi stoi taka vo dvor. Ama napraveno e kako novo fabricki i nisto nema smeneto. Stom nabavam sliki ke gi stavam.
Ај стави некоја слика да го видиме а ако ти е за продавање прв е Volkswagen... Едвај чека да му падне в рака здраво Фичо!

Ако му стојат оригиналните прагови со тенката лајсничка...мх, мх, мх....мераци

Струмикс напиша:
Ако му стојат оригиналните прагови со тенката лајсничка...мх, мх, мх....мераци

Ne lajsnata ja nema. Ama moze da se stavi. Ja nema posto ednas e praveno i krpeno ima staveno novi pragcinja novi polumeseci i nov patos.

Imam edno prasanje? Kako da gi stavam slikite so mi se vo kompjuter kako da gi kacam na folumov? HELP!!! :)

niko_cobra напиша:
Imam edno prasanje? Kako da gi stavam slikite so mi se vo kompjuter kako da gi kacam na folumov? HELP!!! :)
Значи сакаш некоја слика да ставиш покрај постот! Така?
Е лесно е, само копирај ја и пастирај ја каде сакаш(на кој било пост)
Да се вратиме на темата, не би возел ни Фиќо ни Пеглица, мозе ако се последните коли на светот вака тешко.

niko_cobra напиша:

Оди на www.imageshack.us

После на Browse копчето притисни и побарај кај ти е сликата во компјутерот и кликни на неа и Open и ќе почекаш...

После ќе имаш многу избори за линкови ова она...

Одбери го последниот и Ctrl+C...

После то ...ќе одиш кај шо пишиш порака (на Кајгана) и на она копчето што е жолто како пејсаж и Ctrl+V и ќе се ископира адресата на сликата и ОК и готово.

Само гледај да не имаш ООООООГРОМНИ слики...мислам...со ептен јака резолуција...оти кој ќе ти објаснува (иако имаш опција кога ќе ги upload-ираш) на ImageShack да ги намали (Кај то Browse дугмето под него имаш да одбериш 800x600 (повеќе работи имаш за одбирање ама ти 800x600)...

Volkswagen напиша:
Оди на www.imageshack.us

После на Browse копчето притисни и побарај кај ти е сликата во компјутерот и кликни на неа и Open и ќе почекаш...

После ќе имаш многу избори за линкови ова она...

Одбери го последниот и Ctrl+C...

После то ...ќе одиш кај шо пишиш порака (на Кајгана) и на она копчето што е жолто како пејсаж и Ctrl+V и ќе се ископира адресата на сликата и ОК и готово.

Само гледај да не имаш ООООООГРОМНИ слики...мислам...со ептен јака резолуција...оти кој ќе ти објаснува (иако имаш опција кога ќе ги upload-ираш) на ImageShack да ги намали (Кај то Browse дугмето под него имаш да одбериш 800x600 (повеќе работи имаш за одбирање ама ти 800x600)...

Ok ke probam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom