Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто ме интересира да те прашам ако може. Кога имаш актуелен дечко а одиш со бившиот на кафе што му викаш на актуелниот? Идам да се видам со Трајче од факултет?
Едноставно му објаснувам дека ми е сега само пријател и дека поради одредени причини никогаш нема да се смирам со него,затоа што да можело да успее тогаш сега немало да бидам со неготоа е тоа..
![]()
Шансата да биде пак исто е 1 спрема милион така да не си ја мачи душата.нормално зависи со која, а со една би ја обновил врската врската денеска ја гледам и ме копка нешто а не муабетименезнам шта да радим
![]()
Така е но не ми е се рамно сум заборавил и ај ја среќевам на улица од време на време и ке очекувам да ме погледне знаеш како еШансата да биде пак исто е 1 спрема милион така да не си ја мачи душата.
Само насмевни и се,да и покажеш дека не може да си игра со тебеТака е но не ми е се рамно сум заборавил и ај ја среќевам на улица од време на време и ке очекувам да ме погледне знаеш како е![]()