Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
би се мувала зашто да не...ако многу го сакам а имам шанси да се мувам со него крајно би ги искористила без разилка на се..ако на него не му е гајле дека ја изневерува женската мене уште помалце

нема проблем, одма, ако ми се свиѓа ептен зашто да не

Би ја смувал бе,чим не и е гајле дека го изнерверува дечкото,па зошто мене да ми биде мене гајле,како што рече ана во предходниот пост..

Да .. не само тоа и друго нема да ми смета :toe:

Dali bi se muvale so nekoj dokolku znete deka toj ima zenska ? ako imate primeri pisete mene mi imaat receno taka no jas nemam prifateno a mi imaat receno drugarkite deka toa nema da im smeta ako i dvajcata sakaat da se muvaat?
зш да не..освен ако женска му не ми е другарка,или добра познаничка..
и бај д веј чим него не му смета..мене па ич ;)

Neka glasi prasanjevo samo za devojkite, maskoto tesko deka ke go zaboli.

Па мислам дека да...Е сеа да не се работи за некоја моја блиска пријателка и сличноо.Иначе даа и тоаа какоо ..хих

Ајде мушкиве шо се лешинари, се.
Глеам вечина од женскиве гласале да.
Курвинска работа.
*I'M a biAtCh, DoN't PlAY WiTh mE* и остали присеравање курвински понашај голтнете го бар на форум.
Баш ме занима каов ви е тој осеќај, некој да си игра ташакот со вас.
Иначе не, не би. Ја сум за фер плеј, а оваа е прљава игра. Бајаги.

Нормално кога ти се ебе и имаш пред себе вкусна пичка со нула карактер или некоја која сака свесно да направи нешто со кое би и добил смисла животот, нема никаков проблем.
Ќе ја ебеш и ќе те запамети.

ако се понуди чупето а и да ми е привлечна би се мувал,иначе прв не би почнал со удварање ако е зафатена значи та ако сака

Веќе го имам еднаш тоа направено(а не знаев дека типката има дечко), и откако дознав ми беше крив што ме лажеше типката и сеа не би го направил пак истото со истата таа.
За понатака не знам, ако е ептен убава можда, и нормално да не му е женска на некој мој другар.

Женска никад не се прашува дали има дечко, ако е заинтересирана и ако и мрда опашот нема ни да каже. А дали би се мувал, па поголемиот дел ми биле такви, а и не би се мувал би одел до крај.

Ако го знам дечкото не. Иначе..не би се мувал, матката ќе и ја превртам :icon_lol::icon_lol:

Ај шо имаат дечковци и се муваат али и шо веќине даваат на прва вечер =) Тоа е загрижувачкото :)))

Не.
Но не поради тоа што би било како самата да се позиционирам на второ место, или поради тоа што не сакам да ми се врати истото и на мене...
Не, затоа не би менувала кратко задоволство за одвратно чувство на прљава совест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom