Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Не го прави она што не сакаш да ти го прават.
Значи не

не е моја грижа доколку таа има дечко...мое е да шмекнам...а нејзино ако и е до дечкото да ме одбие..или прифати..:)

Интересно е мувањето ама едноставно, не е за мене :) а инаку кога би дознал дека девојка ми ме изневерува нема да размислам два пати да би направил нешто...:zlo:

Пер...па не е интересно ако e слободна бе...По филинг е да ја муваш а она дечко си има...Шала на страна,нејзин проблем е дали има дечко,ако и се сака неа,а и мене,нема зашо да ја одбијам

Нормално дека тоа си е негов/нејзин проблем.
Јас сум таа што е слободна, на него си е дали ќе сака да ја изневери девојка му. :wink:
Од моја страна јас само си размислувам како на мене да ми биде убаво. Ни на крај памет не ми е да размислувам за девојка му кога веќе тој не мисли на неа. :)

Никогаш втора. Значи НЕ.

Зошто би се трудела јас да се мувам со некој кој си седи на две или повеќе столчиња. Потполно се согласувам со цитираниот пост. Свесни сме сите дека на повеќето од денешните девојчина не би им било лошо доколку разменат плунка со момче кое има девојка. Па потоа следи фалење „Еј се измував со оној! Која патетика, ја изневери женската со мене. Па јас сум феномен.“ Епа ајде да ги смениме улогите. Ставете се на место на девојката која е изневерена, мада сум сигурна дека повеќето знаат како е.
Не сакам да правам некому нешто што не би го поднела доколку истата таа работа ми е направена мене. Крај краева, ако толку препекал по мене, нека и` раскине па ќе завршиме работа така најдобро. И онака играта „мување“ баш и не ми е сигурна.

pa zosto da ne se smuvam ako taja saka pa dali ima ili nema neka mu ja misli taa:baeh:

Ако ја знам девојката и имам барем минимални пријателски односи со неа, тогаш дефинитивно не би.
Ама ако ни името не и` го знам, тогаш воопшто не ми е битен фактот дека е зафатен. На негова одговорност ја изневерува. Девојката може ќе ме плука кога ( и ако ) дознае, ама ако не сум јас ќе била некоја друга.
И така не планирам да продлабочувам односи со него и да одам до повеќе од размена на плунка, соу.. вај нот?:toe:

Јас сум против изневерувањето и затоа не би!
Мислам дека ако си има девојка и да сака да ја изневери не би била со него, некако не ги сакам таквите типови.

Ако девојката не би имала проблем со тоа, јас уште помалку.

zaso da ne, ednas se zivee... a koa ke vidis pa zabranetoto e poslatko, a ???

Нормално дека тоа си е негов/нејзин проблем.
Јас сум таа што е слободна, на него си е дали ќе сака да ја изневери девојка му. :wink:
Од моја страна јас само си размислувам како на мене да ми биде убаво. Ни на крај памет не ми е да размислувам за девојка му кога веќе тој не мисли на неа. :)

Да не се повторуваме,и јас исто размислувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom