Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ми се свиѓа зашто да не и ако тоа нејзе не и смета мене па ич.
Ми се има случено еднаш е беше онака се во ред.

зошто да НЕ....ако нејзе не и смета шо ќе го изневери дечкото мене па ич мува нема да ме лази....кој и да е

Ако идела со него повеќе време ондак не.

ако тој сака... можеби. јас не сум одговорна ако тој сака да ја изневери неговата девојка. и плус ако веќе тој сака а јас го одбијам сигурно дека ќе најде некоја друга за изневерување.

Ебење да, ако е добра.. бакнување најверојатно не. Премногу е интимно.
Да ми го пуши и да и го бапнам е прифатливо.

Зашто да не ? Ако он не размислува дека ке ја повреди зашто ја да размислувам.Ако тој намислил да ја изневери ако не бидам јас ке биде некоја друга.:toe:

Не би. Немат да навлегвам пошо е доволно јасно...едноставно не.

Ми се има веќе случено, така да... би го повторил, јако беше :) :)

Dali bi se muvale so nekoj dokolku znete deka toj ima zenska ? ako imate primeri pisete mene mi imaat receno taka no jas nemam prifateno a mi imaat receno drugarkite deka toa nema da im smeta ako i dvajcata sakaat da se muvaat?
ја не а ти?

а ти би се мувала?

Nikad ne bi se muvala i da ima decko i da nema..:toe: mrazam muvanje

Ако е добра и имам прилика, ако е обостран интересот, не бројам до 3 :)

ако тој сака... можеби. јас не сум одговорна ако тој сака да ја изневери неговата девојка. и плус ако веќе тој сака а јас го одбијам сигурно дека ќе најде некоја друга за изневерување.

..Зарем би го направила тоа и покрај тоа што има друга? не ти изгледа како да сака само да те искористи? Не се ставаш во ситуација кога тебе тоа би ти се десило?

Тоа го прават момци кои едноставно не знаат да сакаат.Кои не знаат ништо за љубов и кои мислат со тоа ќе бидат којзнае колкави фраери а не знаат дека после тоа стануваат најодвратни за многу девојки.Барем за онаа(оние) која(кои) верува во нешто кое е најдрагоцено а тоа е љубовта.

ако се може зошто да не :toe::toe:

ПА ако не и смета неа јас би..

Muvanje ne opravduvam ili vrska ili nisto toa se samo zalazuvanja i pusta zelba za jazik :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom