Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе обично сите си имаме по некое вакво правило али финтата е што животот секогаш знае да не зезне и тоа што ние го имаме како правило друг да не го има, и да останеме заебани, ме сваќаш, нели?:helou:не би направила тоа затоа што после грозно ке се чуствувам и ке се каам и ке си мислам како ми било на мене кога такво нешто би ми се случило:nesvest:
Секоја жена треба да го почитува туѓиот двор и да е свесна дека е нефер да плука врз среќата на некоја друга жена, исто како што и таа самата не сака ниедна жена да плука врз нејзината среќа.
Кај нас жените изгледа секогаш ќе постои тоа НО(покрај толкави принципи шо си ги имаме да ја цапниме некогаш)...шо значи тоа ти се непредвидливи работи.Ми се допадна ова посебно дека не треба да плукаш по туѓиот двор,али знаеш секој еден би ти рекол ако сакаш мување со типацот толку не ги гледај принципите оти друга ќе ти плукни тебе-некогаш!Па ќе се каеш шо си била толку благородна душичка и шо си ги скратувала сопствените желби заради немиот договор па на крај дошла друга шо не и е гајле!Имам некои принципи изградено околу ова прашање, иако принципите постојат за да се погазат, ама не е тоа сега тема.
Не сакам да се плеткам со некој што е зафатен, и тоа не е поради грижа на совест, туку поради нешто што јас го нарекувам Нем морален договор помеѓу жените, кој некои припаднички на понежниот пол не го почитуваат, а најголем дел од нив не знаат ни дека постои.
Секоја жена треба да го почитува туѓиот двор и да е свесна дека е нефер да плука врз среќата на некоја друга жена, исто како што и таа самата не сака ниедна жена да плука врз нејзината среќа.
Сепак, ако сум ептен заинтересирана за субјектот, можеби и самата би го прекршила Немиот договор, не викам не. Ама последици секако ќе има, и тука не мислам само на можниот ќотек од страна на неговата девојкаТуку пред се, ќе резултира со деструктивност и нема ништо добро да излезе од тоа, освен задоволување на нечиј нагон, моментално или на подолги стази.
Дотогаш, се држам настрана од зафатените мажи, фер игра пред се`.![]()
Да би се мувала иако типот има женска и би варала ... Порано и јас се држев на тоа нема шанси на некоја да и ја растурам среката со типот без разлика колку ми се свиѓа и дали ја знам или не.А, типот ако сака да се мува со мене значи девојка му не му значи зашто во спротивно не би ја варал.И ако решил да ја вара ќе ја извара и со некоја друга а не мора со мене. А фала богу дека друга не би гледала дали типот со кој би идела јас има или нема девојка , туку би се мувала со него , а ни он нема да се замисли ако му се свиѓа , така да ако ми се свига би се мувала ...