Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
hmmm....
imam prosteno,ama bese na pocetok na vrskata i vrskata ne bese nesto seriozno..
no,odkoga se sluci toa,skoro sekogas koristev prilika da ja spomnuvam taa greska..ama so tek na vreme,mi pomina i (vnatresnata) lutina,pa sega vrskata ni e daleku postabilna od togas..

mozam da prostam ako nekoja licnost mi e draga, ali ne i da zaboravam!

PA BI PROSTIL POD USLOV DA IZNEVERAM I JA,:angry3::angry1: INACE NIKAKO!

Prostevanjeto ne pravi luge,ne pravi posilni...sepak,zavisi od poveke raboti dali bi prostila ili ne...

city напиша:
poissons12.jpg

Риби
Ќе си отиде, ќе ти посака среќа со другата. Нема да се бори за љубовта. Нема ни да заплаче. Таа е машко девојче.
Па јас не мислам така дека е, риба сум. Нормално дека ќе се борам за љубовта . :pipi:

Можеби би простила неверство, но сигурно никогаш нема да заборавам дека се случило.

mh tesko prasanje....site vikate ne nema sansa da prosta a uu... a da ve prasam ste vo vrska ne 2 godini 3 ne ni bitno i se desilo slucajno da ve izvara se kae bla bla ve saka vistinski a i vie nego.ama ne rascistivme za kakov tip na varanje stanuva zbor postarite forumdzii vo godini ke me svatat.samo poljubuvanje ne e varanje.za mene barem ...ako sakas nekogo ke pomines preku se ke pogazis preku se i ke prostis se kladam

E nema da prostam jas neverstvo barem taka mislam:) a ako se sluci enkogas to ke vi kazam najtocna informacija (sepak ne sakam da se sluci)

-=N=E=V=E=R=-...ke ja pratam da se goni u 3000000 pirinski makedonii (pm) :D

Abe i da i prostis i se,ali nema da bide isto pak ke se sekavas na "toj moment"

vtora sansa mozam da dadam-pod uslov da ne se povtori...zasto treta ke nema :)

Еднаш се изјаснив на темава, ама сакам пак :)

Ќе и простам...ако го преживее куршумот што ќе и пројде низ мозок...

se zavisi od situacijata! jas ke se obidam da prostam! ama poentata na prostuvanjeto e i da zaboravis deka nekad toj sto najvise go sakas i za kogo bi napraila se na svetot prael majmun od tebe. te ponizil, ti ja gazel gordosta!

mislam deka sepak ne bi prostila

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom