Дали би и кажал/а на некој/а ТЕ САКАМ иако знаеш дека има Партнер?

• Креатор на темата Креатор на темата Sara_Hott
  • Време на започнување Време на започнување
Не би кажала, затоа што мислам дека ќе ја уништам врската. А ако толку го сакам, значи дека не му мислам лошо. Ако му е ОК со таа девојка, нека продолжи така.
Јас не кажав на тој што требаше....со мојов памет:kesa:

Никогаш! јас со мене додека е ќе се стопам додека и речам Те сакам а не па уше у врска да е

Ќе му кажам онака дирекс : Те сакам! Па шо бидит нека бидит...
Не гледам на то ко уништвење врска. Еве сега јас имам дечко и ако дојт некој и ми речит те сакам немат то да ми ја расипит врскава.Зш да раскинам на пример јас со дечко ми ако ме сакал некој друг мене?
Плус ако му кажам јас на типот дека го сакам,тој ако си а сакат женската ако сакат да се заедно немат да му влијајт то јас шо ќе му го кажам.Ќе си продолжит со неа фино лепо ко никогаш да не сум рекла нешто.
Ако веќе испаднит да се скарат ова она значит не ја ни сакал вистински и само прашање на време било кога ќе се скарет.

Како бре можеш да сакаш некој/а кој веќе е во врска? Треба да си ненормален да си дозволиш такво нешто да ти се случи... просто и едноставно е, не се гради среќа на туѓа несреќа, иако некогаш на некој треба да му се стемни за на друг да се раздени, мада во “стемнувањето“ не треба трета личност да има замешано прсти.

Така да, мислам дека го доловив мојот став по темава.

Може да се деси да ја усвиѓаш и тек после да дознаеш дека има момак.

он-топик,не ми е проблем да се откажам од било што,знам да убијам емоции во рок од ден-два најкратко неколку саати.

Може да се деси да ја усвиѓаш и тек после да дознаеш дека има момак.

он-топик,не ми е проблем да се откажам од било што,знам да убијам емоции во рок од ден-два најкратко неколку саати.
Едно е да ти е симпатична одредена особа, друго е да се заљубиш до уши.

Денеска баш така си разговаравме со другаров..мислам дека на нова година многу луѓе го кажуваат ова :pos::pos:

Не би му кажала никогаш!!!
Ќе го опијанам и ќе го смувам фино лепо (Н)

...или не мора ич да го опијанам.

Кај се најде и ти да поставуваш вакви прашања на форумов за светци...

Зошто никако?
Затоа што си машко или затоа што не расипуваш врски....лепотанче?:pipi:
Ни тоа ни тоа ...не можам некоја кога сака друг јас да ја гледам со други очи ...разбираш..ама може да си се мувкаме итн ))):back:

Bash forum za svetci -.-
Glumenje -.-

Prvo, nemoesh da se zaljubish u nekoj sho ima partner, treba da si nenormalen. Postojat i takvi. Tuka, ne diskutiram posho smetam deka nema takvi na forumov.

Vtoro, moesh da se zaljubish i posle da doznaesh deka ima partner. Postojat dve mozhnosti: da se izrezilish bez veza ili da ti se posrekji.
Ako se izrezilish - tolku e. End of story. Se desilo, pamet za nareden pat.
Ako ti se posrekji, mozhebi i kje se desi nesho so toj nekoj.
E sea, moesh da si go najdeh onoj sho ti e soulmate i da bide "Lived happily ever after", ili mozhe toj da si se vrati kaj negovata, a tebe samo da te iskoristi.
Na koj ne mu ide matematika, kje otide i sve kje mu plesne u faca na toj/taa sho go saka, no matter what.
Na koj mu ide, kje si sedi miren i kje trae.

Ja - bi si kazhala, ama normalna sum, da se razbereme (:
Samo ne mi ide matematika, what could I do xD

p.s. Ljubovta e relativna rabota. Sekoj razlichno si ja razbira -.-

Како би направил/а ако си искрено заљубен/а во некој/а а знаеш дека има дечко/девојка?

Досега тоа не ми се случило, па можам само да претпоставам дека познавајќи се, евентуално би можела, потајно да го симпатизирам, повеќе не би си дозволила ...

Всушност не би сакала да се најдам никогаш во таква ситуација .. многу тажни чуства има тука ...

Дали би му/и рекол/рекла дека ја сакаш? како ке изреагираш?

Некогаш можеби на стари години :smir:

Штом не сум со тој човек - значи не ни било судено - судбината не чека сигурно со друг партнер

Не би кажала на некој дека го сакам ако знам дека е во врска, можеби се и кажува на девојката, по после пред други таа да ме именува како "глупачката што го сака дечко и". Е сеа друга приказна е ако знам дека типот е во врска колку да не биде сам, или ако и тој покаже некое чувство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom