Дали би и кажал/а на некој/а ТЕ САКАМ иако знаеш дека има Партнер?

• Креатор на темата Креатор на темата Sara_Hott
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 декември 2010
Мислења
65
Поени од реакции
9
Веб-сајт
www.it.com.mk
Како би направил/а ако си искрено заљубен/а во некој/а а знаеш дека има дечко/девојка? Дали би му/и рекол/рекла дека ја сакаш? како ке изреагираш?

Доколку некој има партнерка не би му рекла дека ми се свиѓа, камо ли да му речам те сакам.

Не сакам да растурам врски ниту пак на било кој начин да се мешам помеѓу двајца кои одлучиле да бидат заедно.
Ако ја сакам типката, ќе си ја сакам за мене. Очигледно е дека таа сака некој друг и не гледам зошто би искажувал љубов на некоја која не ми ја возвраќа истата.

Не! секогаш се ставам во ситуација на другиот т.е другата - како би било мене ако дознаам дека некоја му признава на дечко ми дека го сака. Глупо звучи, а уште поглупо е ако се направи. Никогаш не сум се мешала во некоја врска, а мене ми се имаат мешано и знам како е. Затоа уште еднаш ќе кажам НЕ!

Но ти само него го сакаш..и од твоја страна да му кажеш е во ред..се работи за животна шанса...може вистина тој те сака само што оди со другата , не е сигурен што да прави..нема да го прашаш? или ке бидеш само премногу горда да му признаеш..не сум во право?

ако нешто и мислам на таа пријателка, ке и го кажам без влакна на јазикот. само да се разбереме: се во границите на моралното однесување :) иначе у секој случај, да... би и кажал ако ми се свиѓа...

Не сакам да растурам врски..ја не би

Нејќам да растурам врски во никој случај од причина зошто нејќам на мене тоа да ми го прават.
Прашањето е: што кога ќе ти рече некој/а а има дечко/девојка..
Јас би вратил, само ако типот не ми е другар.

Како бре можеш да сакаш некој/а кој веќе е во врска? Треба да си ненормален да си дозволиш такво нешто да ти се случи... просто и едноставно е, не се гради среќа на туѓа несреќа, иако некогаш на некој треба да му се стемни за на друг да се раздени, мада во “стемнувањето“ не треба трета личност да има замешано прсти.

Така да, мислам дека го доловив мојот став по темава.

Како бре можеш да сакаш некој/а кој веќе е во врска? Треба да си ненормален да си дозволиш такво нешто да ти се случи... просто и едноставно е, не се гради среќа на туѓа несреќа, иако некогаш на некој треба да му се стемни за на друг да се раздени, мада во “стемнувањето“ не треба трета личност да има замешано прсти.

Така да, мислам дека го доловив мојот став по темава.
Јас иам сретнато многу женски кои се жалат од врската во која биле дека им било досадно од типот дека не можеле да го поднесат па така да со задоволство би и кажал дека ја сакам ако е некоја со долга коса и кратко сукниче хахаха
п.с пошо мислам ако она си ја сака врската ке те игнорира ама ако спаѓа во тие шо не се задоволни од својата врска епа тогаш џек пот :D

Несакам да растурам туѓи врски,во никој случај на некој кој си има девојка не би му кажала те сакам.Што може да очекувам ако тој е веќе во озбилна врска,дека со тоа што ќе му дадам на знаење дека го сакам ќе може подолго да се мува со мене,додека не му здосадам.Не,благодарам!

Јас иам сретнато многу женски кои се жалат од врската во која биле дека им било досадно од типот дека не можеле да го поднесат па така да со задоволство би и кажал дека ја сакам ако е некоја со долга коса и кратко сукниче хахаха
п.с пошо мислам ако она си ја сака врската ке те игнорира ама ако спаѓа во тие шо не се задоволни од својата врска епа тогаш џек пот :D
Тие шо не се задоволни од врската, не се во врска... ако не си задоволен од нештата, нема да дремиш и да чекаш знак од небото, се знае, сечи одма.

А пак ако на некоја и мрда газето додека е во врска со личноста Х, кој ти гарантира дека утре нема и тебе истото да ти го прави? Со сила трн во здрава нога, сполајти.

Тие шо не се задоволни од врската, не се во врска... ако не си задоволен од нештата, нема да дремиш и да чекаш знак од небото, се знае, сечи одма.

А пак ако на некоја и мрда газето додека е во врска со личноста Х, кој ти гарантира дека утре нема и тебе истото да ти го прави? Со сила трн во здрава нога, сполајти.
Па сеа тие значи се курви шо така прат во то е и проблемот затоа некоја ке ја трпе врската само за да не ја наречат курва
еве да се одвоиме ние шо нема да ги рачунаме тие за курви ама вервај различен народ различно мислење а некој кој од мака кој од љубомора се ке си збора :) тешко на тој/таа шо ке му ја мисли на тоа шо мислат другите за него/ја иако во случајот ке да е таа*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom