Како би направил/а ако си искрено заљубен/а во некој/а а знаеш дека има дечко/девојка? Дали би му/и рекол/рекла дека ја сакаш? како ке изреагираш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
иначе у секој случај, да... би и кажал ако ми се свиѓа...Јас иам сретнато многу женски кои се жалат од врската во која биле дека им било досадно од типот дека не можеле да го поднесат па така да со задоволство би и кажал дека ја сакам ако е некоја со долга коса и кратко сукниче хахахаКако бре можеш да сакаш некој/а кој веќе е во врска? Треба да си ненормален да си дозволиш такво нешто да ти се случи... просто и едноставно е, не се гради среќа на туѓа несреќа, иако некогаш на некој треба да му се стемни за на друг да се раздени, мада во “стемнувањето“ не треба трета личност да има замешано прсти.
Така да, мислам дека го доловив мојот став по темава.

Тие шо не се задоволни од врската, не се во врска... ако не си задоволен од нештата, нема да дремиш и да чекаш знак од небото, се знае, сечи одма.Јас иам сретнато многу женски кои се жалат од врската во која биле дека им било досадно од типот дека не можеле да го поднесат па така да со задоволство би и кажал дека ја сакам ако е некоја со долга коса и кратко сукниче хахаха
п.с пошо мислам ако она си ја сака врската ке те игнорира ама ако спаѓа во тие шо не се задоволни од својата врска епа тогаш џек пот![]()
Па сеа тие значи се курви шо така прат во то е и проблемот затоа некоја ке ја трпе врската само за да не ја наречат курваТие шо не се задоволни од врската, не се во врска... ако не си задоволен од нештата, нема да дремиш и да чекаш знак од небото, се знае, сечи одма.
А пак ако на некоја и мрда газето додека е во врска со личноста Х, кој ти гарантира дека утре нема и тебе истото да ти го прави? Со сила трн во здрава нога, сполајти.
тешко на тој/таа шо ке му ја мисли на тоа шо мислат другите за него/ја иако во случајот ке да е таа*