Дакар рели (2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Guljo
  • Време на започнување Време на започнување
Малиж- од ски скокач до Дакар рели возач.

Ај да видиме како ќе се покажи. Сакам да биди барем во првите 25.

Eeee zaradi toj maliz izgubiv opklada mrsh..... :) inace neka mu e so sreka, relito neka go zavrsi bez povredi i neka go oseti toj filing na prezivuvanje niz pustina :)

еве за сите што не успеаја да следатна тв, извештај и снимки (обработени) од првиот ден. 3 клипа со вкупна должина од 33 минути со нај сјајните моменти:

Некој мотоциклист го загубил својот живот :(

R.I.P

Фолксваген и мицубиши ги нема. :( Глупаво е без нив тие беа духот на Дакар,вечните ривали,а сега се освен Атијах и Гордон со Хамер се се нови тимови и возила.

Едвај чекав да почнат и кај нас никој не пренесува...:(

Фолксваген и мицубиши ги нема. :( Глупаво е без нив тие беа духот на Дакар,вечните ривали,а сега се освен Атијах и Гордон со Хамер се се нови тимови и возила.

Еве Петерхансел вози, и тоа во MINI :D, Nani Roma, Carlos Sousa,De Villiers..

Се на се, ќе биде возбуливо, како и секогаш :)

Едвај чекав да почнат и кај нас никој не пренесува...:(

Еве Петерхансел вози, и тоа во MINI :D, Nani Roma, Carlos Sousa,De Villiers..

Се на се, ќе биде возбуливо, како и секогаш :)
Петерхансел знам 3-ти беше а овие другите не ги видов.

Па и треба малку да се размени фолксваген доминираше во изминатите години сега нека се зголеми конкурентноста нека влезат и нови тимови а не само едни тие па тие инаку моторциклистот загинал од срцев удар не како последица од падот кој што го имал.

Па и треба малку да се размени фолксваген доминираше во изминатите години сега нека се зголеми конкурентноста нека влезат и нови тимови а не само едни тие па тие инаку моторциклистот загинал од срцев удар не како последица од падот кој што го имал.
Сега доминра мини,зад нив е Гордон со хамерот ама не е официјален тим на Хамер и не ми текнува како беше тој со тојотата.Инаку пријатно изненадување се Холовчич* и Новицки.Очекувам барем еден од нив да се најде во топ 3.
П.С. Дали Холовчич предтоа возеше Нисан?

Ај ако може некој да ми даде преглед од вчера (4-та стаза),педериве од Eurosport сега даваат реприза само во 8:30.

Заврши :(:(.Им честитам на сите кои што машки издржаа до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom