Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. пример бизнис што би коштал 10.000 евра и што ќе враќа барем 5% месечно или 500 евра.
Ја би отворил кинески у Македонија види колку кучиња и мачки скитници имаЈа би отворил македонски ресторан во Кореја![]()
За ова второто, мислиш дека може да функционира успешно ако не работиш за странска фирма?.... Има ли примери на успешни компании од тој профил кај нас? И дали сметаш (се разбира ако имаш инфо) дека само програмери од ФИНКИ можат да одговорат на проблематиката те. компанија за софтвер, или би можеле и од другите универзитети во РМ, кои што се специјализирани те имаат катедри за информатика!? Мислам на оние од Охрид (Св. Апостол Павле) или да речеме или од Битола (ФАМИС)
Еве ти хинт.Баш сега пресметав приносот на 3000 евра е 166.66 пати или 30ти корен е 1.18 или 18% годишен принос од насад со ореви.
Се изгубив ме нема по кајганава вистина.. Абе сега сум без работа и сум некако гладен за бизнис идеја да почнам нешто.затоа и се закачив на темава ама тапа е со идеи.,никако да најдам нешто квалитетно .. се мислам да организррам натпревар со награда 100 евра на кајгана за бизнис идеи.. .. се се дуќанчиња, продавинци и слично.. нешто не-сервисно барам некакво производство.. пример бизнис што би коштал 10.000 евра и што ќе враќа барем 5% месечно или 500 евра.